ZTE Axon 7 mini akıllı telefon yakında yeni bir ülkede daha satışa çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Axon 7 mini akıllı telefon yakında yeni bir ülkede daha satışa çıkacak
Çin'in önemli üreticilerinden olan ZTE, geçtiğimiz sene bir çok yeni modelini pazara sunmuştu. Firmanın en önemli modeli ise Axon 7 adındaki model olurken, ayrıca bu cihazın farklı versiyonu olarak küçük modeli ZTE Axon 7 mini de pazara sunulmuştu. Bu cihaz duyurunun ardından geçtiğimiz sene bir çok ülkede satışa çıkmıştı.



Şimdi de firma 2017 ile birlikte yeni ülkelerde de cihazı satışa sunmaya devam ederken, gelen bilgilere göre bu hafta da ZTE, yeni bir ülkede daha Axon 7 mini'yi satışa çıkartacak. Cep telefonu operatörlerinden olan Virgin Mobile üzerinden satışa sunulacak olan akıllı telefon CAD 399 (yaklaşık $305) fiyat etiketi ile satın alınabilecek.

Akıllı telefonun Kanada versiyonu, çift SIM kart desteği sunmayacak ve ABD versiyonu gibi MiFavor UI ile gelmeyecek olan cihaz daha stok yazılım deneyimi sunacak.

Cihazın teknik özelliklerine bakarsak eğer,ZTE Axon 7 mini akıllı telefon, 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek olan akıllı telefon 3GB sistem belleği içerirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta.

Akıllı telefon 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 617 yonga setinden alırken, ayrıca 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile geliyor. Cihazın işletim sistemiGoogle Android 6.0.1 Marshmallowolurken, ayrıca batarya da 2.705mAholarak geliyor.
 


Üst Alt