Axon 7 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Axon 7 Root Atma ve TWRP Yükleme
Çin merkezli en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan ZTE bildiğiniz üzere akıllı telefon pazarında da ciddi bir payı elinde bulunduruyor. Genellikle kendi vatanında satışlarını sürdüren şirket Nubia ve Axon serileri ile de Avrupa pazarında adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu kapsamda ülkemizde de resmi olarak satışa sunulan Axon 7 modeli sahip olduğu üst düzey özellikleriyle birçok kişinin dikkatini çekmişti.

Bu konuda sizlere Axon 7 root atma ve Axon 7 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim. Bu işlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca bu işlemlerden dolayı telefonunuzda herhangi bir sorun ortaya çıkarsa sorumlusu ben değilim. BURAYA tıklayarak adb driver dosyasını bilgisayarınıza yükleyin.

Axon 7 TWRP Yükleme

tıklayarak Axon 7 twrp dosyasını indirin ve adb klasörü içerisine atarak dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonunuzun bootloader kilidinin açık olduğundan emin olun. Telefonu kapatın. Ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot moduna alın ve kablo ile bilgisayara bağlayın.

Adb klasörü içerisinde cmd ( komut yöneticisi ) ekranını çalıştırın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik işlemin ardından yükleme bitecektir. Axon 7 twrp yükleme işlemi bitmiştir.

Axon 7 Root Atma

TWRP yüklendikten sonra tıklayın ve Axon 7 root için gerekli olan Magisk 19.1 dosyasını indirerek telefonunuzun hafızasına atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonunuzu recovery modunda açın. Yükle ( Install ) kısmına girerek indirmiş olduğunuz magisk 19.1 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Axon 7 root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 


Üst Alt