Zorlu Center'daki Apple Store, yeniden dizayn edilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Zorlu Center'daki Apple Store, yeniden dizayn edilecek
İstanbul'da kapılarını aralayan ilk Apple Store olmayı başaran Zorlu Center içerisindeki Apple Store mağazası, kapılarını kapatarak yeniden dizayn etmeye hazırlanıyor.


Kapılarını ilk olarak 5 Nisan 2014'te ziyaretçilerine aralayan ve Türkiye'deki ilk Apple Store unvanına sahip olan İstanbul Zorlu Center içerisindeki mağaza, belli bir süreliğine yeni ziyaretçiler ağırlamaya son vermeyi hedefliyor. Oldukça sade bir şekilde tasarlansa bile, bir o kadar da dikkat edici olan bu mağaza çok yakında kapılarını kapatacak.


Türk kullanıcılarına daha çok önem verdiğini göstermek ve onları daha keyifli bir mağaza da ağırlamayı hedefleyen Apple'ın, Zorlu Center'daki mağazasını 12 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlik kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen yeni mağaza konseptine benzer bir şekilde tasarlayacağı iddia ediliyor.


Kesin ve net bir bilgi olmamakla birlikte Apple Store'un bu bakım çalışmaları adına kapılarına kilit vuracağı tarih 2018 yılının Ocak ayı olarak gösterilirken, bu yeni konseptin Zorlu Center’da bulunan mağazaya uygulanmasının ne kadar süreceği de bilinmiyor.


Mağaza tadilat sürecindeyken Apple cihazlarında herhangi bir arıza ile karşı karşıya kalan tüketiciler Apple ile anlaşmalı olan diğer servis merkezleri ile Akasya AVM içerisinde bulunan Apple Store'a yönlendirilecek. Ancak bütün iş yükünün bu yöne dağılacağı için, cihazlarında sorun yaşayan tüketicilerin şimdiden Genius Bar randevusu alıp cihazlarını tamire götürmesini öneriyoruz.
Zorlu Center'daki Apple Store, yeniden dizayn edilecek
 


Üst Alt