SouLW3
Üye
-
Konu Sahibi
-
[ENGİN];6383302' Alıntı:Bunu change.org aracılığı ile yabancı bir kullanıcı yapmıştı epeyde katılım olmuştu ama ses seda çıkmadı nokia'dan
Bence n9 u bilmeyip android hastaları n9 u görselrr akılları ucar ama bilmio zavllılar bence sesimizi duyursak bize katılan yabancı dostlatımızda olur 10 kişi başlarız 100 kişi oluruz sonucta azımsanmayacak bir topluluk topladıltan sonra 1 defalık güncelleştirme getirmenin neresi prestij kaybı olcakki biz uygulama cıkarsn filan istemioruz eksikleri ve efekleri düzeltsin kafi .)
neyse abi buldum bu arada, change.org yazınca sen orada aratayım dedim çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu işi yapacak ekip çoktan Nokia bünyesinden ayrılıp Jollayi kurdu bile o yüzden böyle birşey malesef ki imkansız.
onla karşılaşmayan yok bazen 15'den 4'e, bazen 50'den, bazen 40'dan düşüyor. batarya ile alakalı bir problem yazılımsal bişey değil o bence. neden bilmiyorum (conky'den de takip edebilirsiniz) bataryada ani voltaj düşüşleri oluyor kullanırken.
- - - Eklendi - - -
Dediğinize göre BV-5JWB bataryaları hatalı üretim o zaman.
Batarya konusunda Oğuz hocama tamamen katılıyorum. bende hatalı olduklarını düşünüyorum. bir an da batarya seviyesinin düşüşü normal değil. ama arkadaşlar bence boşuna uğraşmış oluruz. Necati üstadın dediği gibi meego ile uğraşacak ne bir ekip ne de başka bir çalışan var şuan nokia firmasında. herifler wp ile yatıp wp ile kalkıyorlar androidi nasıl alt ederiz diye
bence 3-5 kişi bütün bugları çözer birkaç günde. bana göre donanımsal olan batarya düşüşü hariç en azından şu mesaj bugu felan çözülür, tamamen uğraşmıyorlar işin özü bu. koskoca nokia 3 tane yazılım mühendisini görevlendiremez mi bu iş için?
İnanın bana gelseydi 5800'a gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?