Zombiewood 3D Seçeneği ile Karşınızda v1.0.2+Para Hilesi+Offline (Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

EGO666

Üye
Yanlış apkyi yüklemişim dediğin gibi düzelttim teşekkürler paylaşım için :)

carfeng

carfeng

Üye
Çok teşekkürler güzel paylaşım

jamshot

Üye
hocam galaxy s plus kullanıyorum dediklerinizi yaptım yalnız telefonda android/data var obb felan yok. ama daha önceden başka bi oyunu oraya atmıştım olmuştu. her şeyi yaptım telefon root lu. titanium backup ı yaptım lucky patcher yaptım genede gameloft diyor oyunun resmi çıkıyor sonra atıyor oyundan. şimdi sildim her şeyi yeniden yaptım ama lucky patcher ı bi sorayım dedim. custom patch demişsiniz ama custom da bir sürü ilginç şeyi kendin seçmen gerekiyor. öbür türlü lisans kontrolünü kapat patch ini yaptım işe yaramadı. yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden

- - - Eklendi - - -

süper auto patch yaptım gene gameloft resim gameloft sonra da attı. ama patch işe yaradı lisans kontrolü yapmadı.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
hocam galaxy s plus kullanıyorum dediklerinizi yaptım yalnız telefonda android/data var obb felan yok. ama daha önceden başka bi oyunu oraya atmıştım olmuştu. her şeyi yaptım telefon root lu. titanium backup ı yaptım lucky patcher yaptım genede gameloft diyor oyunun resmi çıkıyor sonra atıyor oyundan. şimdi sildim her şeyi yeniden yaptım ama lucky patcher ı bi sorayım dedim. custom patch demişsiniz ama custom da bir sürü ilginç şeyi kendin seçmen gerekiyor. öbür türlü lisans kontrolünü kapat patch ini yaptım işe yaramadı. yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden

- - - Eklendi - - -

süper auto patch yaptım gene gameloft resim gameloft sonra da attı. ama patch işe yaradı lisans kontrolü yapmadı.

yani oyun çalıştı mı?

jamshot

Üye
yok hocam çalışmadı

- - - Eklendi - - -

bi de internet bağlantısı olmayınca retry ya da cancel diye ekran çıkıyor

sadece35

sadece35

Üye
sen bize hakkını helal etmiyon yapımcı sana hakkını helal ediyormuki sen bize etmiyon :kotu:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
sen bize hakkını helal etmiyon yapımcı sana hakkını helal ediyormuki sen bize etmiyon :kotu:
bir kere sen benim hakkımı helal edip etmeyeceğimi nerden bileceksin,herkese hakkımı helal ederim bunu bilmiş ol,yapımcı o oyunu bir kere yayımlıyor,adamlara soruyormu ki hakkını helal ediyorsun diye,ben o oyunu da gönül isteği üzerine kendim paylaşımlara katıyorum.ne onlardan hak istersen ne de helal, asıl bu konuyu paylaşıyorum ki sizler yararlanınız diye,paylaşımlarıda bakarsan güzel bir şekilde,ayrıntılı şekilde paylaşıyorum,insanların kafalarında soru işareti bırakmayalım diye ayrıntı bir şekilde paylaşıyorum...
gerçekten şimdi sen iyi yaptın, son sözüm şu konuda emek varsa teşekkür edilir veya beğenilir,sana zorla mı teşekkür ettiriyoruz,ister et ister etme... şimdi o sözü kaldırdım iyi oldu mu,rahatladın mı!

- - - Eklendi - - -

yok hocam çalışmadı

- - - Eklendi - - -

bi de internet bağlantısı olmayınca retry ya da cancel diye ekran çıkıyor

kardeş,sen iyisi marketten indir,sd dosyayıda wifiden çek...

tihame

Üye
tesekkurler i9003te denedim calisiyor sorunsuz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuya sınırsız para hilesi eklenmiştir...

Blackboot

Blackboot

Üye
Oyunda invaled license hatası verdi ..æ

yardım edom.

Blackboot

Blackboot

Üye
Ewd çalıştırdım.

Blackboot

Blackboot

Üye