Rica ederim,güle güle kullanYanlış apkyi yüklemişim dediğin gibi düzelttim teşekkürler paylaşım için![]()
Rica ederim...Çok teşekkürler güzel paylaşım
hocam galaxy s plus kullanıyorum dediklerinizi yaptım yalnız telefonda android/data var obb felan yok. ama daha önceden başka bi oyunu oraya atmıştım olmuştu. her şeyi yaptım telefon root lu. titanium backup ı yaptım lucky patcher yaptım genede gameloft diyor oyunun resmi çıkıyor sonra atıyor oyundan. şimdi sildim her şeyi yeniden yaptım ama lucky patcher ı bi sorayım dedim. custom patch demişsiniz ama custom da bir sürü ilginç şeyi kendin seçmen gerekiyor. öbür türlü lisans kontrolünü kapat patch ini yaptım işe yaramadı. yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden
- - - Eklendi - - -
süper auto patch yaptım gene gameloft resim gameloft sonra da attı. ama patch işe yaradı lisans kontrolü yapmadı.
bir kere sen benim hakkımı helal edip etmeyeceğimi nerden bileceksin,herkese hakkımı helal ederim bunu bilmiş ol,yapımcı o oyunu bir kere yayımlıyor,adamlara soruyormu ki hakkını helal ediyorsun diye,ben o oyunu da gönül isteği üzerine kendim paylaşımlara katıyorum.ne onlardan hak istersen ne de helal, asıl bu konuyu paylaşıyorum ki sizler yararlanınız diye,paylaşımlarıda bakarsan güzel bir şekilde,ayrıntılı şekilde paylaşıyorum,insanların kafalarında soru işareti bırakmayalım diye ayrıntı bir şekilde paylaşıyorum...sen bize hakkını helal etmiyon yapımcı sana hakkını helal ediyormuki sen bize etmiyon![]()
yok hocam çalışmadı
- - - Eklendi - - -
bi de internet bağlantısı olmayınca retry ya da cancel diye ekran çıkıyor
rica ederim,test edilen cihazlara sizin telefonunuzun resmi koydumtesekkurler i9003te denedim calisiyor sorunsuz

ilk oyunu acarken wifi ile calistirdinmi?Oyunda invaled license hatası verdi ..æ yardım edom.
rootsuz apk linkinden mi indirip telefona yükledin?Ewd çalıştırdım.
rootsuz apk linkinden mi indirip telefona yükledin?

konuda mevcut murat,Root apl linki diye yazarHangisi bulamadım bem..) verebilirmisin![]()
Rica ederim karde$gördüm kardeş indiriyorum herşey için![]()