Zombi Günlükleri

Sponsorlu Bağlantılar



İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
2 Ocak 2014

Güneşin ilk ışıklarıyla gözümü açtım. Gecenin soğuğundan olsa gerek boynum tutulmuştu. Seyyar tüpüme çay koydum. Banyoya gidip yüzümü yıkadım. Akşamdan kalma domates soslu makarnamın son tabağınıda yedim. Çayımı alıp salona oturdum. Bir sigara yaktım. Winstondu. Marlboro,Parliament,Kent gibi kaliteli sigaraları sonraya saklıyordum. Winstonda fena değildi tabiki. Çay ve sigaram bittiğinde saat 8 e geliyordu. Keşif zamanı gelmişti. Çantama 1 paket sigara,2 konserve,biraz su,el fenerim,halat ve birde yağmurluk koydum. Mp5 imi evde bırakıp sadece cz75 imi yanıma aldım. Soyulursam onu kaybetmeyi göze alamazdım. Binadan çıkıp sokakta durdum. Sağamı yoksa solamı gitseydim? Aslında sol tarafa yani çetin emeç bulvarına doğru pek gitmemiştim. En iyisi caddelerde ne var ne yok göz atmaktı. Yürümeye başladım. Karşıma 1-2 aylak çıkmıştı ama işlerini bıçağımla hemen hallettim. Tam gerizekalılar. Yavaş hareket ediyorlar. Bir kere bir tanesi bana doğru gelirken kaldırıma takılmıştı.Kafatası o kadar yumuşamışki kaldırıma kafasını vurup gebermişti. O gün gülmekten karnım ağrıdı. 1 taneyken sorun değiller ama 10 taneyse is değişir. Bide bunlarda sürü psikolojisi var. Beraber hareket ediyorlar. Çok garip.

Ben bunları düşünürken sokaktan çıkıp caddeye gelmiştim bile. Caddedeki dükkanlar, evler hepsi yağmalanmıştı. Zaten şuanlık ihtiyacım yoktu. Sadece keşif yapıyordum.

Yolun karşısında bir zombi gözüme ilişti. Kırmızı bir pikabın tekerlerinin altında hırlıyordu. Kafasını ezerek botumu kirletmek istemedim. Bıçağı saplamak için eğilmeyede üşendim. O yüzden kendi haline bırakmak daha iyidi. Etrafa bakıyordum. Her yer boş,boş ve yine boş. Hiç hayat belirtisi yok. Kendimi ben efsaneyim filminde gibi hissediyordum Ama köpeğim eksikti. Varoş bir meyhanenin önünde duraksadım. Acaba içerde birşeyler varmıdır diye düşündüm. Küçük bir rakı şişesi bir geceliğine de olsa bana bu dünyayı unuttutabilirdi. Bıçağımı elime alıp eğilerek kapıya doğru gittim. Kirli camı silerek içeri baktım.

Gördüklerim şok olmama yetti.

4 adam bir masada oturmuş keyifle biralarını yudumluyordu.


Ekşın ekşın.
Bu şekilde devam :good:
 
  • Beğen
Tepkiler: Weewoo
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Günaydın arkadaşlar.

8-8.30 gibi devam.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLooD_ReG
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar gördüğüm ilk hayatta kalanlardı. Çok temkinli olmam gerekiyordu. Benim işimi bitirip eşyalarımı almak onlara cazip gelebilirdi. Kimseye güvenemezdim. Yaptığım tıkırtıyı kel olan herif duymuş olcakki dönüp kapıya baktı. Ben hemen duvarın arkasına geçtim. Emin olamayınca yerde duran küçük baltayı alıp kapıya doğru yürüdü. Bende tabancamı çıkartıp emniyetini açtım. Adam kapıyı açıp etrafa bakmaya başladı. Heyecanımı yenip duvarın arkasından çıktım. "Bela istemiyorum" deyip silahı adama doğrulttum. Kel adam "Sakin ol hergele" dedi. Arkadan sakallı olanın bir av çiftesiyle sinsice yaklaştığını gördüm. Bu adamı tanıyordum. Babamların aylardır aradığı hırsızdı bu. Amaçları belli olmuştu. Beni öldürüp donuma kadar almak.

"Arkadaşın bir adım daha atarsa beynini uçururum" dedim. Kel adam "Çakır ger çık" deyip el işareti yaptı. Kel adama "Sakince ellerin havada kaldırıma yürü" dedim. Kel adam elimdeki silahın zoruyla yürümeye başladı. Bu arada gözüm diğer üçünün üzerindeydi. Silahları vardı. Bir av tüfeği ve tabanca. Buradan tek parça çıkmak istiyorsam akıllıca davranmam lazımdı. "Sizinle bir derdim yok geçip gidicem" dedim. Kel adam "Hadi lan oradan silah çektin seni buradan canlı çıkarmam" dedi. "Digerleri de silahlarını bırakıp çıksın" dedim. Kel adam kafasıyla işaret verdi. Diğer 3 adam yavaşça yürüyerek çıktılar. Çakır denilen sakallı adamın arkasında 27 kalibre bir revolver vardı. Çelik yeleğimi delmesi imkansızdı. Hatta o silahın tahtayı bile delmesi zordu. Beni öldürmeye çalışcağını biliyordum. "Dördünüz ben gidene kadar yerinizden kıpırdamayın dedim. Silahım elimde geri geri yürümeye başladım. Sonrada arkamı döndüm. Birkaç saniye sonra revolver 'ın tetiginin sesini duydum. Arkamda soğuk çeliğin içinde bir sıcaklık hissettim. Herif beni belimden vurmuştu...

Devamı akşama arkadaşlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
dostum her ayri yazdiğini bplume ayır mesela 8. Bolum de bizde nerde kaldığmizi bilek :P
 
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik böyle. Sayfa sayısı arttıkça daha iyi şeyler gelebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLooD_ReG ve UpOneTR
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
@Weewoo belirli bi saat belirleyin @BLooD_ReG le birlikte aynı saatte ikinizde yazın birbirine benzemesin :oke:
 
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
İyi tamam yazmıyorum Konu kilit
 
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sakin olun. Arkadaş heveslenmiş yazmış. Şöyle düşünün. Metallica olmasaydı trash metal olmazdı. Bu demek olmuyorki arkadaş özenti.
 
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ya abi bırak ya yazmaya başladıktan sonra hiç okumadım onun yeni yazdıklarını yanlış anlaşılma olmasın diye

Dostum ben kendi adıma şaka yaptım ya
Pekde benzer yani yok gerçekten devam et yazmaya.
 
UpOneTR

UpOneTR

Üye
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Arkadaşlar sakin olun. Arkadaş heveslenmiş yazmış. Şöyle düşünün. Metallica olmasaydı trash metal olmazdı. Bu demek olmuyorki arkadaş özenti.
Sorun şu ki ilk romanım deyil daha önce yazmışlığım var sadece ana konuyu ondan aldım oda zombi bu da herkesin bildiği birşey
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
753
Cevap
29
Görüntüleme
745
gonyalı
Cevap
1
Görüntüleme
863
Cevap
20
Görüntüleme
624
DarkredBlue61


Üst Alt