Zombi gs İphone da gördüm çok hoşuma gitti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
Zombi gs İphone da gördüm çok hoşuma gitti !!!
Arkadaşlar bu oyunu bulan varsa paylaşabilirmi n8 veya 603 e göre olanını şimdiden teşekkürler :)

blackbird48

blackbird48

Üye
imkansız arkadaşım nokıa için hiç bir şirket parmağını bile kıpırdatmıyor artık. senin anlıyacağın biz nokıa alarak hayatımızın hatasını yaptık

• Beğen
Tepkiler: muratcan1905

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
ama nokia kndi oyun şirketini çıkarmak üzereymiş kurtuluruz belki

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
blackbird48;4144052]imkansız arkadaşım nokıa için hiç bir şirket parmağını bile kıpırdatmıyor artık. senin anlıyacağın biz nokıa alarak hayatımızın hatasını yaptık

blackbird48 nokiayla ne zorun var arkadaşım her mesajında nokiayı kötülüyosun. beğenmiyosan kullanma zorla kullan diyen yok sana

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
Başka biride yazmıştı şubat ayında çıkarıyormuş sanırım

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bazı Arkadaşlar Maşallah Oyun İçin Baya şeyler yazıyor lütfen arkadaşlar cep telefonu bu oyun konsolu değil oyun oynayacaksan git ps3 al bilgisayardan oyna hayret bişey yani biz diyoruzki telefonumuz güzel olsun hoş olsun kasmasın siz oyun program derdindesiniz anlamadım gitti yani telin oyun olsa program olsa ne yapacaksın yani bazı şeyleri aşalım lüten arkadaşlar herşey yerli yerinde güzeldir

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bazı Arkadaşlar Maşallah Oyun İçin Baya şeyler yazıyor lütfen arkadaşlar cep telefonu bu oyun konsolu değil oyun oynayacaksan git ps3 al bilgisayardan oyna hayret bişey yani biz diyoruzki telefonumuz güzel olsun hoş olsun kasmasın siz oyun program derdindesiniz anlamadım gitti yani telin oyun olsa program olsa ne yapacaksın yani bazı şeyleri aşalım lüten arkadaşlar herşey yerli yerinde güzeldir

Kardes ozaman 3310 alalım madem kullanım için programa oyuna ihtiyac yok :S

Emre-45

Emre-45

Üye
Madem oyun program kullanmayacaksin niye 1000 tl para veriyosun git 3310 al. Boyle bi sacmalik olmaz.

Symbian belle ile oyun cikmaz arkadaslar gecen gun bir oyun cikti o da 1ghz lik nokialar icin yani N8vb cihazlar eskide kaldi.

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar dediğim oldu tin tin nin oyunu çıktı aynı androit gibi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt