ZntxHan 2.0.6 exe ve rsc editör TR Unsigned

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Pyton tabanlı exe unpack (parçalamak) etmek ve pack (paketleme) etmek için ve unpack exeleri düzenlemek için ve rsc uzantılı dil dosyalarını telefon üzerinde düzenlemek için yarayan uygulamadır. Uygulamanın çalışması için sisteminizde pyton 2.30 un kurulu olması gerekir.
Uygulama tuşlu telefonlar için yapılmıştır o yüzden artı olarak vitrual sanal klavye uygulamasını kullanmalısınız.

Teşekkür için konuyu beğenmeniz yeter...

Ekli dosyalar

Tepkiler: Dark_65, yasin213, okan1096 ve 11 diğerleri

program için teşekkürler güzel paylaşım olmuş / lakin Nokia E7-00'a kurdum python da kurulu programı açıyorum programın tanıtımı yazıyor hiç bi işlem yapamıyorum sadece klavyenin alt üst tuşu ile ekran aşağı yukarı çıkıyor başka işlem yapamıyorum sorun nedir sizce???

YkPkY

Üye
eline sağlık kardeşim

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu uygulamayı kullanabilmen için sanal klavye kullanmalısın tuşlu teller için yapılmış bir uygulama o yüzden hemen bu uygulamnın altında bulabilirsin sanal klavye uygulamasını ve nasıl kullanılır imzamdaki konularda yazıyor

YkPkY

Üye
e72 de kullanıyorum bu proları zaten.e6 da zntxhan prosunu kullanamıyordum.sanal klavye işimi çözdü.memnun kaldım sayende.saolasın.benimde cfw lerimde ve e6 uygulamalarında 10larca çevirilerim var.konularımda görmüşsündür belki.
eline sağlık tekrar.uzun süredir pek ilgilenemiyorum forumla yazılımlarla işden güçten.senin yerine takviye yaparım türkçe çeviri konularına

elllf

Üye
teşekkürler.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Sağol kardeşim teşekkür ederim aradığım program işte buydu

gevhern

Üye
güvenl nedeniiyle acılamıyor hataı alıyorum

noss_bar