Haber Ziraat Mobil: Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Ziraat Mobil: Windows Phone Mağazada
Arkadaşlar beklenen uygulama mağazada

• En Yakın Ziraat uygulaması sayesinde tüm şube ve ATM’lerimizin lokasyonlarına kolaylıkla ulaşabilir, ihtiyaç halinde yol tarifi alabilirsiniz.
• Finansal Veriler alanından Bankamız ve Piyasa verilerine anlık olarak ulaşabilirsiniz. Akordeon İşlem Ekranları
• Akordeon yapı sayesinde işlemlerinizi sayfalar arasında dolaşmadan, tek bir ekran üzerinden yapabilirsiniz.
• Sadece üç adımda tamamlanan, basitleştirilmiş işlem adımları sayesinde hızlı ve kolay işlem yapabilirsiniz.

Tabi sıkıntıları var bence görüntülemede özellikle

Şuan gelmesi gerçekten iyi olmuş düzelteceklerine eminim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, BLasTeaR, ceza87 ve 4 diğerleri

ihsan.snmz

Üye
Böyle uygulama yok diyor linkde sıkıntı var galiba
Mağaza da da yok uygumama

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Böyle uygulama yok diyor linkde sıkıntı var galiba
Mağaza da da yok uygumama
Link daha aktif edilmemiş olabilir sadece bilgisayardan mağazada olduğu gözüküyor
Düzeltme: Şuan telefondan kurabiliyorum Lumia 930

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byibo ve baysal.onur
StRonK

StRonK

Üye
Sonunda geldi haber için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
dakamon

dakamon

Üye
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh üni öğrencisi olarak en çok bunu bekliyordum çok iyi oldu. Ama çok geç kaldılar

• Beğen
byibo

byibo

Üye
bekleyen arkadaşlara sevindirici haber teşekkürler

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
2 hafta önce Ziraat Bankasından konut kredisi çekerken işlemler sırasında mobil uygulamasını da indireyim derken baktım mağazada yok, kadına döndüm dedim ki "çok ayıp! neden uygulamanız windows phone'da yok? hemen ilgili yere yazı yazın uygulamayı çıkartsınlar çabuk" dedim, kadın da tebessüm etti. bugün de ben tebessüm ediyorum bu haberi gördüğümde :D

dakamon

dakamon

Üye
bende mağazada görünmüyor

bayon

Üye
    Konu Sahibi
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh üni öğrencisi olarak en çok bunu bekliyordum çok iyi oldu. Ama çok geç kaldılar
Kesinlikleee :) o İE den girip bakiye öğrenmeye üşeniyodum ya

• Beğen
Tepkiler: dakamon
narnia16

narnia16

Üye
Geçen sene mail atmıştım adamlara uygulama gelecek mi diye cevap bile atmamıştılar. Sonunda lütfetmişler :D

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Geçen sene mail atmıştım adamlara uygulama gelecek mi diye cevap bile atmamıştılar. Sonunda lütfetmişler :D
ne yazıktır ki bende atmıştım kendini yüksekte gören hiç bir yer cevap atmıyo yazık valla

emz

emz

Üye
Bu işletim sistemini biliyorlar mıymış?? Garip. Sonunda gördüler demek :hmmm. :tşk:

serinaga

serinaga

Üye
Güzel haber, Halkbank'a da söyleyeyim de onlarda yapsınlar ...

dakamon

dakamon

Üye
Ama arayuz çok belli ediyor kendini browser tabanlı çalıştığını. Bi işbank falan gibi yapabilirler. Umarım geliştirirler daha çok. İlk adım atıldı gerisi gelmesi lazım. Bazı mantıksal hatalar var bunlar ivedilikle düzeltilmesi lazım. Umarım uygulamanın bir mağduru çıkmaz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
TEB yok yaa olaydı iyiydi.

Ziraat kullanıcıları için güzel bir haber. Teşekkürler

technocu1

Üye
Veeeeee beklediğim uygulamalar içinde en önemlisiydi. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Forza Windows Phone....

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Enpara uygulamasıda geleydi iyyidi

Üst Alt