Uygulama Zeybek bot ve diğerlerinin foyasını ortaya döküyorum !!!

Sponsorlu Bağlantılar

pemaxs

Üye
indirdim kullanıyorrdum ya virüsmü yedik şimdi :S hadi geçmiş olsun

ozkan1979

ozkan1979

Üye

hırsızların linkleri

resimlerden de anlasılacagı uzerine broken botumuzu calıp Türkçe cocbot dıye ınsanlarımızı kandırmaya calısıyorlar.
zeybek botta gamebot un botunu çalıyor.
ARKADAŞLAR SAKIN KANMAYIN
BEN BURDAYSAM SİZE EKMEK YOK !!!
yetkililer benimle irtibata geçsin aksi takdirde telif hakkı için bildirimde bulunacağım
yayınladıkları videoların altına çok pis küfür etitim siliyorlar şöyle özellik ekledim diyor utanmadan adi şerefsiz

bol bol küfür edin

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hırsızların linkleri

resimlerden de anlasılacagı uzerine broken botumuzu calıp Türkçe cocbot dıye ınsanlarımızı kandırmaya calısıyorlar.
zeybek botta gamebot un botunu çalıyor.
ARKADAŞLAR SAKIN KANMAYIN
BEN BURDAYSAM SİZE EKMEK YOK !!!
yetkililer benimle irtibata geçsin aksi takdirde telif hakkı için bildirimde bulunacağım
yayınladıkları videoların altına çok pis küfür etitim siliyorlar şöyle özellik ekledim diyor utanmadan adi şerefsiz

bol bol küfür edin

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yabancılar bedava yapıyor
kendini bilmez uyanık sanan şerefsiz parayla satacak türklere bide
ula yabancı adam bedava yapıyor utann

• Beğen
Tepkiler: asikar552, BLade AzraiL ve ss.ramo

pemaxs

Üye
@BLade AzraiL ben bu clash game bot 4.0 kullanıyorum gayette iyi 3 anti virüs porğramı virüs bulmuş kaspersky gibi sağlam yazılım virüs bulamamış. kullansak bir sakıncası olmaz heralde

• Beğen
Tepkiler: asikar552
yunus96

yunus96

Üye
Arkadaşlar virüs olarak görüyor dll dosyalarını. Botun içindeki exe dosyasını silip tekrar taratın bakın o zaman hiç virüs yoktur. Adamlar exe yaptıkları için doğal olarak bazı antivürüsler virüs olarak görüyor.
GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> ben bu botu elimden geldiğince türkçeleştirdim isterseniz bir deneyin. Ayrıca Zeybekbota sizden ricam full yazı yazın adam milleti kekliyo tek akıllı o ya...

• Beğen
Tepkiler: asikar552 ve BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar virüs olarak görüyor dll dosyalarını. Botun içindeki exe dosyasını silip tekrar taratın bakın o zaman hiç virüs yoktur. Adamlar exe yaptıkları için doğal olarak bazı antivürüsler virüs olarak görüyor.
GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> ben bu botu elimden geldiğince türkçeleştirdim isterseniz bir deneyin. Ayrıca Zeybekbota sizden ricam fu ll yazı yazın adam milleti kekliyo tek akıllı o ya...
eline saglik hocam

• Beğen
Tepkiler: alperen262014
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@BLade AzraiL ben bu clash game bot 4.0 kullanıyorum gayette iyi 3 anti virüs porğramı virüs bulmuş kaspersky gibi sağlam yazılım virüs bulamamış. kullansak bir sakıncası olmaz heralde
ben pc imde kaspersky kullaniyorum. masa ustune indirip taratinca buluyor.
bir sey olur mu olmaz mi fazla birsry diyemiyecegim.

Ozymandias12

Üye
Brokende hızlandırma basınca askeri barınak doldugu zaman yınede sanki hızlandırma basmamısız gıbı beklıyor ayarları yapmama ragmen duzelmedi ?
Beyler yunus geldiyse ben giderim adam her türkce yaptıgı şeyin icine vürüs koyuyo sonra yok exeymiş falan filan bizi yiyor bırak bu işleri yunus brokende hic öyle bi sorunla karsılasmıyoruz koy koy vürüsleri sonra yok yararlı yok zararsız

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Brokende hızlandırma basınca askeri barınak doldugu zaman yınede sanki hızlandırma basmamısız gıbı beklıyor ayarları yapmama ragmen duzelmedi ?
Beyler yunus geldiyse ben giderim adam her türkce yaptıgı şeyin icine vürüs koyuyo sonra yok exeymiş falan filan bizi yiyor bırak bu işleri yunus brokende hic öyle bi sorunla karsılasmıyoruz koy koy vürüsleri sonra yok yararlı yok zararsız
arkadasim oglanin virus felan koydugu yok.
orjinali zaten viruslu.
ben viruslu diye paylasmadim zaten
sitenin cikardigi virus.
bosuna arkadasa iftira atma

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
virus exe de var
exe yi sil adulttan calistir. bu kadar basit.

zaraxeko

Üye
beyler benim bluestack clash of clans i indirmiiyor hata verior sebebi ne olabilir

atraksiyon_show

Üye
Selam,

BlueStracks programında Siyah ekran sorunum vardı çözmeye çalışırken bu seferde Oyunu kurma sorunu ile karşı karşıyayım.
Pc 'de inatçı BlueStracks den kurtulmak için Program ekle kaldırdan sildim.
C: dizinin altındaki BlueStracks klasörlerini sildim.
Regedit den BlueStracks ile ilgili kalıntıları sildim.
CCleaner ile kayıtlı defterlerdeki sorunları çöz işlemini yaptım.
Kayıt defteri girdilerini silmek için del-BST.reg" indirip kurdum ve restart ettim.
Tüm bu işlemleri yaptım, Aşağıda yer alan BlueStracks 2 ayrı Root'lu sürümünü kurmama rağmen PlayStor 'dan Clash Of Clans oyunu kurmak istediğimde hata alıyorum. Yardımcı olabilecek dost rica ediyorum.

" BlueStacks_Rooted_Mod_0.9.18.5016.exe " ve " sae_BlueStacks_Rooted_Mod_0.9.34.4500.exe "

Üst Alt