yayınladıkları videoların altına çok pis küfür etitim siliyorlar şöyle özellik ekledim diyor utanmadan adi şerefsizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hırsızların linkleri
resimlerden de anlasılacagı uzerine broken botumuzu calıp Türkçe cocbot dıye ınsanlarımızı kandırmaya calısıyorlar.
zeybek botta gamebot un botunu çalıyor.
ARKADAŞLAR SAKIN KANMAYIN
BEN BURDAYSAM SİZE EKMEK YOK !!!
yetkililer benimle irtibata geçsin aksi takdirde telif hakkı için bildirimde bulunacağım
yayınladıkları videoların altına çok pis küfür etitim siliyorlar şöyle özellik ekledim diyor utanmadan adi şerefsizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hırsızların linkleri
resimlerden de anlasılacagı uzerine broken botumuzu calıp Türkçe cocbot dıye ınsanlarımızı kandırmaya calısıyorlar.
zeybek botta gamebot un botunu çalıyor.
ARKADAŞLAR SAKIN KANMAYIN
BEN BURDAYSAM SİZE EKMEK YOK !!!
yetkililer benimle irtibata geçsin aksi takdirde telif hakkı için bildirimde bulunacağım
eline saglik hocamArkadaşlar virüs olarak görüyor dll dosyalarını. Botun içindeki exe dosyasını silip tekrar taratın bakın o zaman hiç virüs yoktur. Adamlar exe yaptıkları için doğal olarak bazı antivürüsler virüs olarak görüyor.
GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> ben bu botu elimden geldiğince türkçeleştirdim isterseniz bir deneyin. Ayrıca Zeybekbota sizden ricam fu ll yazı yazın adam milleti kekliyo tek akıllı o ya...
ben pc imde kaspersky kullaniyorum. masa ustune indirip taratinca buluyor.@BLade AzraiL ben bu clash game bot 4.0 kullanıyorum gayette iyi 3 anti virüs porğramı virüs bulmuş kaspersky gibi sağlam yazılım virüs bulamamış. kullansak bir sakıncası olmaz heralde
arkadasim oglanin virus felan koydugu yok.Brokende hızlandırma basınca askeri barınak doldugu zaman yınede sanki hızlandırma basmamısız gıbı beklıyor ayarları yapmama ragmen duzelmedi ?
Beyler yunus geldiyse ben giderim adam her türkce yaptıgı şeyin icine vürüs koyuyo sonra yok exeymiş falan filan bizi yiyor bırak bu işleri yunus brokende hic öyle bi sorunla karsılasmıyoruz koy koy vürüsleri sonra yok yararlı yok zararsız