Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zensis PhotoRite SP 6.11 s60 v3
Sponsorlu Bağlantılar
urgenc
Üye
arkadaslar Allahinizi severseniz "guzel paylasim" "saol" "eywallah" gibi yorumlar yerine , programi deneyip denemediginizi , hangi telefonda denediginizi , yorumlarinizi yazsaniz bence daha yararli olacaktir herkes icin.
benim de öyle oluyor.program alçılıyor sonra hemen ekrana bilgi kutusu geliyor ben türkçesini yükledim senin ingilizce bir şeyler yazıyor dediğin yerde şöyle yazıyor "bu uygulama cihazınızın aşağıda belirtilen özelliklerini kullanacak * bluetooth ile mesaj gönderme * kamera...." daha devam ediyor böyle TAMAM a basınca "uygulama kapandı" diyor neden acaba yardım edin lütfen acaba telefon bunların kullanılmasına izin vermiyor o yüzden mi kapanıyor
karcepoyt
Üye
güzel program
sahin21
Üye
emeğin için teşekkürler
alifur
Üye
teşekkürler
'Davut
Üye
Güzel paylaşım ...Teşekkürler...
Bystone
Üye
Eyvallah kardeş yüklüyorum..
Mysques
Üye
Teşekkürllerrr.
xxllxxll
Üye
bu telefonu bir gün parçalayacağım hiç bi yüklenmiyor aleti bi çare gösterin beyler yav...e 65 ten nefret ediyorum yok süresi geçmiş yok desteklenmiyor bu ney aaaaaa...
Aleksandra
Üye
Arkadaşlar.. Lütfen programın kayıt kodunu verebilir misiniz. Deneme süresi bitince hiçbirşey yapılmıyor maalesef.........
samettekin
Üye
N95 cepte imzala programıyla imzaladım çalışıyor
tektonik1907
Üye
emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım gerçekten denedim on numara çalışıyor sağol