Zengin Misiniz Fakir Mi

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bazı insanlar o kadar fakir ki sahip oldukları şey sadece para

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Iphone ve Mac li fakirlerde taniyorum ben bu gercek ha :) adam g.tune kadar borca batmis tablet ps3 psp iphone ve netbook u var bir de kendine ait tv yok dedirtir adama 500 bin borcu var adama

Uhops

Uhops

Üye
Aç değiliz açıkta değiliz evimiz(mustakil) var arabamız var(reno/ toros-ayağımızı yerden kesiyor). Maaşın %60 i taksitlere falan
gidiyor istediğimiz zaman istediğimi alıp yiyoruz( babam her zaman içkim yok sigaram yok alalım evde yeriz der). Biz böyle zenginin altı fakirin üstüyüz.

-efşan

-efşan

Üye
Apple yahut pahalı telefonu vs. mülkü olanlar neden bu kadar tuhaf görülüyor anlamadım.

ılgınbursa

Üye
orta az üstü

by-pegasus

Üye
dostum benim bu aralar param yok yani wiston içiyorum şu anda paketim yok tütüne başlayacam

Mufche

Mufche

Üye
Kendime göre zenginim , cüzdanımda harcayabileceğim 5tl'em var , telefonum var beni sinir hastası etsede çalışan bi pc'im var çok şükür :) ailecekde orta denebilir çok şükür :)

smh60

smh60

Üye
Orta

zahod

zahod

Üye
Zengin değilim,fakirde değilim ama şunu bilir bunu yaparım;cebimde bana yetenden fazla para varsa veya biraz fazla varsa ya gerçekten ihtiyacı olana veririm yada elimden geldikçe çocuk esirgemeye gidip hediyeler veririm çocuklara.
Böyle aylarıda beklemem,çünkü öyle şeylerin her zaman başkalarına,gerçekten ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçları olabiliyor.
Bazı kişilerin bu aylarda dürtüleri artıp,herkese yardım edeceği tutar ama neden tutupta bu ayları bekler o bazıları,hiç anlamam.

Gerçekten böyleyseniz Ne mutlu size :)

Anil-D

Anil-D

Üye
orta

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
fellin ayakkabı nedir ilk kez duydum

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bi sen eksiktin forumda sanane ha sanane kimin durumundan

hepar92

Üye
o kadar zenginim ki cebimde para yok

zombaka

zombaka

Üye
her konuda fakirim pek sağlıklıda sayılmam paramda yok

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
tercihimi konforlu olandan yana kullandıgım için zengin sayılırım

MaxipmaN

Üye
orta üstü

saranghaee

saranghaee

Üye
para kasamin şifresini unuttum .d

- - - Eklendi - - -

treksimut bu konuyu açmadaki amaç ne milletin zenginliğiyle kendi zenginliğini mi ölçeceksin sonradan görme gibi.d

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@saranghae hayir konuyu bastan okusan anlardim baska forumda cok tutmus aciyimda tutsun dedim

Üst Alt