Zengin Misiniz Fakir Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zengin Misiniz Fakir Mi
Kendinize göre derecelendirin acikcasi benim istedigim her seyim var Allah a sükür ben orta halliden biraz fazla bu arada fellini ayakkabiyi bilen varmi

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
En buyuk zenginlik Sağlik li olmakdir sagligi yerinde olan herkes zengindir bence-)

• Beğen
Tepkiler: Dede

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
genel ama güzel cevap bilmem biri konu acmis cok tutmus aciyim dedim :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Zengin değilim,fakirde değilim ama şunu bilir bunu yaparım;cebimde bana yetenden fazla para varsa veya biraz fazla varsa ya gerçekten ihtiyacı olana veririm yada elimden geldikçe çocuk esirgemeye gidip hediyeler veririm çocuklara.
Böyle aylarıda beklemem,çünkü öyle şeylerin her zaman başkalarına,gerçekten ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçları olabiliyor.
Bazı kişilerin bu aylarda dürtüleri artıp,herkese yardım edeceği tutar ama neden tutupta bu ayları bekler o bazıları,hiç anlamam.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hikmet366

hikmet366

Üye
orta

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ailem ile birlikte mutlu mesut yaşıyorum yani dünyanın en zengini benim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve nokia_belle

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Nokia takdir ettim seni

- - - Eklendi - - -

Bu arada fellini ayakkabiyi bileniniz varmi ben onu kuranin ogluyum yanlis anlamayin hava atmiyorum ama iyiyiz yani

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
codblackops2

codblackops2

Üye
önemli olan gönül zenginliği

lolaman

lolaman

Üye
Bilmem ki bana yeten bir bilgisayarım var.Üst baş alacak paramız var.Hatta evde civciv bile besliyoruz orta sayılırız her halde :D

OğuzcanAbi

Üye
fakirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sağlık en büyük zenginliktir ve ben çok zengin biriyim şükürler olsun.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Lolaman civcivi anlamadim ama @ oguzcan onemli degil olursun InsAllah @Codblackops2 klasik cevap ama evet haklisin

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@Nokia takdir ettim seni

- - - Eklendi - - -

Bu arada fellini ayakkabiyi bileniniz varmi ben onu kuranin ogluyum yanlis anlamayin hava atmiyorum ama iyiyiz yani
Bildiğim kadarıyla bahsi geçen marka avrupa firması

İsterseniz baş sahibi olun ama burda hepimiz gibi normal üyeyiz,bende beyaz ayakkabı,hotiç'in bölge müdürü,ömer joya
Onları tanıyorum ama sadece tanıyorum,ünlülerden bile var tabi böyle yerde onların adını alamam,bir çıkar sağlamaz bana
O yüzden sadece tanıdığım derim onlarada

Akıncı

Akıncı

Üye
paran olsa nolacak mutluluk olmadığı sürece ayrıca gönlün açık olsun yeter

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve nokia_belle
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Birazdan dolarlarimi kuvete dolduracagim.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Mert

Mert

Üye
Yurtdışında yaşayan tanımadığımız zengin bi akrabadan miras kalırsa tekrar uğrarım buraya. Hepinize çay ısmarlarım :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Evimiz var,arabamiz var ama hep bir borc icerisindeyiz.Dort kardesiz.Dordumuzde okuyoruz.Abim sehir disinda universite okuyor.Ben universiteye hazirlaniyorum,kardesim SBS midir nedi ona hazirlaniyor.Biraz para gereken isleri maalesef buyuyecegim zaman erteliyorum.Fedakarlik yapiyoruz hepimiz hayatlarimizdan.Ama kismet olursa cocuklarima yapmak istediklerimi isterlerse yaptiracagim.Ama sagligimiz,sihhatimiz yerinde.

SHS

SHS

Üye
hâlimize şükrediyoruz, aç değiliz açıkta değiliz

Revengeful

Emekli Yönetici
Orta

-efşan

-efşan

Üye
Sağlık yok ise paran olsa ne olur olmasa ne...
Fakiriz dost, garibiz.

Üst Alt