Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum simdide kaldiramiyorum acill yardim
mustafaz33 Üye Konu Sahibi Zenfone 6 ekran kilidi Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum simdide kaldiramiyorum acill yardim
Mesut Aktaş Co-Admin kilidi unuttum deyin eğer işe yaramazsa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Karavelaa Üye mustafaz33' Alıntı: Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum simdide kaldiramiyorum acill yardim Genişletmek için tıkla ... Google hesabınız ve şifreniz aklınızda ise fazla deneme ile yanlış girip. Google bilgilendirmelerinden sıfırlayabilirsiniz.
mustafaz33' Alıntı: Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum simdide kaldiramiyorum acill yardim Genişletmek için tıkla ... Google hesabınız ve şifreniz aklınızda ise fazla deneme ile yanlış girip. Google bilgilendirmelerinden sıfırlayabilirsiniz.
minoo Üye mustafaz33' Alıntı: Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum simdide kaldiramiyorum acill yardim Genişletmek için tıkla ... "Devre dışı" uyarısı verip kilitsiz ekrana geçmeni mi engelliyor?
mustafaz33' Alıntı: Arkadaslar telefona ekran kilidi koydum simdide kaldiramiyorum acill yardim Genişletmek için tıkla ... "Devre dışı" uyarısı verip kilitsiz ekrana geçmeni mi engelliyor?
mustafaz33 Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: "Devre dışı" uyarısı verip kilitsiz ekrana geçmeni mi engelliyor? Genişletmek için tıkla ... Ayen ekran kilidi devre dsi yaziyor ve kaldirilmiyor
minoo' Alıntı: "Devre dışı" uyarısı verip kilitsiz ekrana geçmeni mi engelliyor? Genişletmek için tıkla ... Ayen ekran kilidi devre dsi yaziyor ve kaldirilmiyor
minoo Üye mustafaz33' Alıntı: Ayen ekran kilidi devre dsi yaziyor ve kaldirilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ayarlar - güvenlik - kimlik bilgilerini temizle Bu işlemi yap, tekrar dene. Olacaktır.
mustafaz33' Alıntı: Ayen ekran kilidi devre dsi yaziyor ve kaldirilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ayarlar - güvenlik - kimlik bilgilerini temizle Bu işlemi yap, tekrar dene. Olacaktır.
mustafaz33 Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Ayarlar - güvenlik - kimlik bilgilerini temizle Bu işlemi yap, tekrar dene. Olacaktır. Genişletmek için tıkla ... TELEFONDAKI HERSEY GITMEZMI?
minoo' Alıntı: Ayarlar - güvenlik - kimlik bilgilerini temizle Bu işlemi yap, tekrar dene. Olacaktır. Genişletmek için tıkla ... TELEFONDAKI HERSEY GITMEZMI?
minoo Üye mustafaz33' Alıntı: TELEFONDAKI HERSEY GITMEZMI? Genişletmek için tıkla ... Hayır yahu. Telefonu sıfırlamayacaksın. Güvenlik verilerini sıfırlar sadece.
mustafaz33' Alıntı: TELEFONDAKI HERSEY GITMEZMI? Genişletmek için tıkla ... Hayır yahu. Telefonu sıfırlamayacaksın. Güvenlik verilerini sıfırlar sadece.
mustafaz33 Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Hayır yahu. Telefonu sıfırlamayacaksın. Güvenlik verilerini sıfırlar sadece. Genişletmek için tıkla ... oldu tesekkurler
minoo' Alıntı: Hayır yahu. Telefonu sıfırlamayacaksın. Güvenlik verilerini sıfırlar sadece. Genişletmek için tıkla ... oldu tesekkurler