Aynen öyle kardeşimBekliyoruz dört gözle hangi telefonu alacağını daha önceden de konu acmistin çünkü hatırlıyorum![]()
şu elimdeki telefondan o kadar bıktım ki alacağım telefonla ilgili konuyu bir ay önceden açmıştım
zenfone 6'da karar kıldım hayırlısıyla yarın teknosadan alicam arkadaşlar
fikir verenlere de teşekkür ederim tekrar.Telefonun tasarımı nedense beni de kendine aşık etti sayılırO zaman al derim diğer dediğin telefonları hiç kullanmadım bilmiyorum ama bu asus beni kendine aşık etti öyle deyim sana![]()

Saol kardeşimhayırlı olsun![]()

gta san andreası gölge kapalı full çözünürlükte en yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyo ve saydığım oyunları en yüksek grafiklerde en yüksek çözünürlükte kasmadan akıcı bir şekilde oynatıyo oyun performansı beklediğimden iyi
cihaza gba emulatöru kurdum ve otg kablosu ile gamepad bağladım çocukluğumdaki günler aklıma geldi
ısınma konusuna gelince çok aşırı ısınmıyo cihazı baya zorladım normal bir ısınma söz konusu.internet konusunda iyi.sadece şarji kontrol etmeye fırsatım olmadı kullandıkça bunu da yazıcam
şimdilik kurcalamaya devam 

oyunlar hazır vardi bende ne duruyorum dedim tek tek kurdum hepsini
zaten 9 tane iyi oyun var kalanı da zombie tsunami angry birds minigore gibi küçük oyunlar yüklü o yüzden fazla sürmedi hemde 5230da oyuna biraz hasret kaldım yüklemisken hepsini yükledim 
4 gb lik versiyonu kastetiniz sanirim. Zira 2gb lik okan zen 6 ile aynı sayılır aynı işlemci aynı ram çünküZ2 ile zen 6 yı bir tutamazsın. Paran varsa al z2 yi yıllarca kullan.
Xperia z2 yi kastediyor4 gb lik versiyonu kastetiniz sanirim. Zira 2gb lik okan zen 6 ile aynı sayılır aynı işlemci aynı ram çünkü
islemci ayni degil. 2 deki 64 bit .4 gb lik versiyonu kastetiniz sanirim. Zira 2gb lik okan zen 6 ile aynı sayılır aynı işlemci aynı ram çünkü