Zenfone 3 nasıl bir ses deneyimi sunuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkScreen

DarkScreen

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 3 nasıl bir ses deneyimi sunuyor?
Zenfone 3 nasıl bir ses performansı sunuyor, cihazın ses konusundaki teknolojileri ile nasıl bir ses deneyimi sunuyor!



Zenfone 3 ile başka hiç bir akıllı telefondan elde edemeyeceğiniz ses performansını deneyime şansına sahipsiniz. Çünkü diğer telefonlarda bulunmayan SonicMaster teknolojisi ve High-Res Audio sertifikası ile cihazdan çıkan sesi duyar duymaz farklı bir şeyler ile karşılaştığınızın farkına varıyorsunuz.

Zenfone 3'ün gelişmiş beş mıknatıslı hoparlör yapısı kullanıyor. Cihazın metal ses bobini ve Smart AMP ile güç sağlanan geniş ses haznesi, her senaryoda güçlü ve hisli ses performansının tadını çıkarmanıza imkan sağlıyor. Cihazın ses performansı muadilleri ile kıyaslanmayacak kadar iyi diyebilirim.

Zenfone 3 Kulaklık

Zenfone 3 ile birlikte gelen kulaklık yüksek ses deneyimi bekleyen kullanıcılara hitap etmese de,bir çok kişi için fazlası ile yeterli olacaktır. Özellikle kulaklık tasarım olarak çok başarılı, kulağınızda varlığını bile hissetmiyorsunuz. Ayrıca kulak içi kulaklık olması ve yapısı itibari ile kulaktan da çıkmıyor.

Bu sayede seveceğiniz, kulaklığı takıp ve ZenFone 3'ün CD'den 4 kat daha iyi, stüdyo sınıfı 24-bit/192kHz kayıttan yürütme özelliği ile gittiğiniz her yerde gerçek yüksek çözünürlüklü ses kalitesini deneyimleyebilirsiniz.

Özellikle altını çizmek istiyorum ki Zenfone 3 ses çıkış gücü ve kulaklıkla sunduğu ses deneyimi çok çok üst seviyede, benzer fiyat seviyesinde cihazlardan bu konuda zaten daha iyi olduğuna şüphem yok.
(Alıntı)
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt