Parçalandılar :züü: gitti güzelim elma :ağlarım: :kop: Hadi gel beraber ağlayalım:ağlarım:
Mert Üye Revengeful' Alıntı: Parçalandılar gitti güzelim elma Genişletmek için tıkla ... Hadi gel beraber ağlayalım
Revengeful' Alıntı: Parçalandılar gitti güzelim elma Genişletmek için tıkla ... Hadi gel beraber ağlayalım
Mert Üye Dafny' Alıntı: konu sahibi meydanda yok Genişletmek için tıkla ... Matematik sınavı varsa ona çalışıyordur belki
Dafny' Alıntı: konu sahibi meydanda yok Genişletmek için tıkla ... Matematik sınavı varsa ona çalışıyordur belki
Dafny Üye Mert' Alıntı: Matematik sınavı varsa ona çalışıyordur belki Genişletmek için tıkla ... tamam ya gidiyorum cptalperen' Alıntı: çok zorr yaptığım derin araştırmalar 1bölü4 olduğunu gösteriyor Genişletmek için tıkla ... benden baktın dmi
Mert' Alıntı: Matematik sınavı varsa ona çalışıyordur belki Genişletmek için tıkla ... tamam ya gidiyorum cptalperen' Alıntı: çok zorr yaptığım derin araştırmalar 1bölü4 olduğunu gösteriyor Genişletmek için tıkla ... benden baktın dmi
cptalperen Üye Dafny' Alıntı: tamam ya gidiyorum benden baktın dmi Genişletmek için tıkla ... valla baktım ama sonucu kendim buldum
Dafny' Alıntı: tamam ya gidiyorum benden baktın dmi Genişletmek için tıkla ... valla baktım ama sonucu kendim buldum
cptalperen Üye Dafny' Alıntı: bir matematik kokusu geliyor Genişletmek için tıkla ... her taraf koktu
Revengeful Emekli Yönetici Yanlış Belirsizdir. Tanımsizlik ve belirsizlik farklı seylerdir. 0 uzeri 0 ve sonsuz eksi sonsuz da aynı sekilde
Yanlış Belirsizdir. Tanımsizlik ve belirsizlik farklı seylerdir. 0 uzeri 0 ve sonsuz eksi sonsuz da aynı sekilde
cptalperen Üye Revengeful' Alıntı: Yanlış Belirsizdir. Tanımsizlik ve belirsizlik farklı seylerdir. 0 uzeri 0 ve sonsuz eksi sonsuz da aynı sekilde Genişletmek için tıkla ... haklısın doğru
Revengeful' Alıntı: Yanlış Belirsizdir. Tanımsizlik ve belirsizlik farklı seylerdir. 0 uzeri 0 ve sonsuz eksi sonsuz da aynı sekilde Genişletmek için tıkla ... haklısın doğru
yalan_hayat Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Matematik sınavı varsa ona çalışıyordur belki Genişletmek için tıkla ... ne alaka şimdi ayrıca bunu dersaneden hocamız sormuştu da sadece paylaşmak istedim.
Mert' Alıntı: Matematik sınavı varsa ona çalışıyordur belki Genişletmek için tıkla ... ne alaka şimdi ayrıca bunu dersaneden hocamız sormuştu da sadece paylaşmak istedim.