Zeka Sorularınız Varsa Alalım!!!

Konu Sahibi
Ben ne biliyim goooooooogle miyim?

Tepkiler: OttomaN TigeR

Acaba doktor olay yerini yarım saatte bulduğu için mi ? Demek ki olay yerini biliyo hemen gitti ?

Acaba doktor olay yerini yarım saatte bulduğu için mi ? Demek ki olay yerini biliyo hemen gitti ?
Evet doğru cevap. Fakat sorarken aslında yanıltıcı cümleyi eklemeyi unutmuşum, şimdi fark ettim. Dedektif ile doktor arasında ki konuşmayı yazmam gerekiyordu. Uzatmak istememişim demek ki. Neyse sağlık olsun, biz doğru cevabı aldık neticede.

Tepkiler: GökhanERMCLR
Doğru cevap bu mu cidden ?
Evet, çünkü dedektif olay yerinden bahsetmemişti. Doktor ise olay yerinin muayenehanesine yarım saatlik mesafede olduğunu biliyormuş ki o süreyi vermiş. Şu yanıltıcı konuşmayı yazmadığım için bu kadar basit bir soru oldu işte.

Uhops

Üye
makdülü teşhis için olay yerine gelmesini rica eder. Diyor yer demiyor?bende cevapladıydım

Başka sor Görkem abi Ama eksiksiz olsun

LimePie

Üye

Kağıtta okuduğunuz bu uzun cümle yazıyor DKKAT ederseniz adamın elindeki kağıtta değil KAĞITTA ne yazıyor
BİNİNCİ sayfadaki ifade dpğrudur diğer sayfadakiler yanlıştır

Konu Sahibi
5=45
10=910
15=1415
123=??????

Nedir?

Uhops

Üye
Kağıtta ki zorunun cevabını bilen var mı?

Konu Sahibi

Konu Sahibi
Ali ile Mehmet 2 yakın arkadaştır. Ali'nin 200 lirası, Mehmet'in 100 lirası vardır. Bunlar paralarını çimlere koyuyorlar ve çimlerin üzerine yatıyorlar. Bunlar dinlenirken bir hırsız gelip çimlerin üzerinde olan 200 lirayı çalıyor.
Ali diyor ki:
Kalan 100 lira benim olmalıdır. Çünkü orada en çok benim param vardı.
Mehmet diyor ki:
Hayır benim olmalıdır. Çünkü hırsız senin 200 liranı çaldı. Benim 100 liram kaldı.
Para kimin olmalıdır?