Satılık / Takas Zarar Eder Miyim*

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mxpro61

Üye
    Konu Sahibi
Zarar Eder Miyim*
5 aylık iphone 5 im var tertemiz bir cihaz 1 aylık htc one +100 tl veriyor sıfır ayarında bir cihaz sizce zarar eder miyim

mxpro61

Üye
    Konu Sahibi
bunaldım hocam ama edicem bir şekilde androidli bir cihazla. Sadece zarar etmemeye çalışıyorum artık

mxpro61

Üye
    Konu Sahibi
cihaz hiç hoşuma gitmedi htc one hoşuma gidiyor hocam lg tercihim değil arayüzünü sevmiyorum

monteboy

monteboy

Üye
htc one piyasayı bilmiyorum ilk önce bunu sahibinden sitesinden bir araştır sonra kendi telefonunu araştır ona göre üste paranı al kardeş, htc one pişman etmez bence

istisna97

istisna97

Üye
bence alma note 3 takas et

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
bence alma note 3 takas et
Bende de not2 var inan iphone 5e takas etmem zevkler farklı. Ama one yada not3 öneriyorum
Sen. Apleye alıstıgın icin one de aple kalitesi ve android ozgurluğu aynı cihazda o yuzden birinci onerim one

sawbaba54

sawbaba54

Üye
kardeşim herkes kafasına göre birşey söyler bana kalsa ios android in yanında 5 para etmez htc one iphone 5 benzer alabilirsin senin için idaal ama üste biraz daha almandan yanayım biraz az sanki

s.ileli

s.ileli

Üye
Satma amacınız nedir bilmiyorum ama bence teknolojiye ayak uydurmak cok zor zaten aldiginiz cihaz 2000 tl ise ertesi gun satmaya kalkın en kotu 1200-1400 tl civari zaten zarardayiz. Bende s3 var ve kullaniyorum s4 almayi düşündüm sadece ekran farki ve ram farki oldugunu gordum temel olarak bu yuzden 1500 tl aldigim cihazi 800 tl satip 1600 tl ye s4 almak bence ahmaklikti bende almadim. Ios 7 androide cok yakin ve hizli bir isletim sistemi androidde bu hizi bulamazsiniz. Ha iostan sıkıldı iseniz note 2 bile sizi tatmin edecek bir telefondur

esokmen

esokmen

Üye
Herkesin zevki farklı tabi ama kesin zarar etmiş olacaksın o ortada tabi bana göre

the06resul

the06resul

Üye
htc nin üstüne istediğin parayı artır biraz bence şu durumda zarar edersin

mxpro61

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar almalıyım sizce htc one 1 aylık cihaz üstüne ne kadar almalıyım benimkisin 5 aylık sıfır çizik iPhone 5

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
  • Beğen
Tepkiler: the06resul
the06resul

the06resul

Üye
kardeş ıphone 5 fiyatı ile htc one fiyatı arasında bi 250 350 tl bi fiyat oynar eger kabul ederse bi 300 iste bencede. haa bu arada htc one gayet güzel bi telefon abimde var bi tane her şeyiyle htc nin içinde en iyisi o bence

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
bak adama şunu demeyi unutma
iphone ların fiyatı kolay kolay düşmez

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Htc one da adreno 320 gpu var ve 1080p ekran kullanılmış uyumsuz olmuşİos tan androide geçen birinin tercihi nexus olmalı bence nexus 5 i beklemeye ne dersin?

uguro

uguro

Üye
Benim görüşüm çokta zarar etmezsin İphone 5 in fiyatı hızla düşücek 5S çıktığı için emin olablirsin :oke: şu sıralar değiştirmek istiyorsan tam zamanı :D Arkadaşım İphone 5 i vardı telefondan sıkıldığı için S4 aldı 2. el sadece kenarında çizik vardı üstüned 150 Tl aldı babalar gibi kullanıyor oda 5S çıktığında fiyatı düşecek diye ve de İOS tan bıktığı için değiştirmişti.. Fikir olsun diye bahsettim ve S4 ile değiştirirsen kafa kafaya bile değiştirsen Zarar etmezsin sensör özellikleri daha fazla HTC ye göre ve biliyorsundur Telefonu akıllı kumanda olarak bile kullanabiliyorsun :D ve alışveriş merkezlerinde reklam televizyonlarını çaktırmadan kapatmak ayrı zevkli :D

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Benim görüşüm çokta zarar etmezsin İphone 5 in fiyatı hızla düşücek 5S çıktığı için emin olablirsin :oke: şu sıralar değiştirmek istiyorsan tam zamanı :D Arkadaşım İphone 5 i vardı telefondan sıkıldığı için S4 aldı 2. el sadece kenarında çizik vardı üstüned 150 Tl aldı babalar gibi kullanıyor oda 5S çıktığında fiyatı düşecek diye ve de İOS tan bıktığı için değiştirmişti.. Fikir olsun diye bahsettim ve S4 ile değiştirirsen kafa kafaya bile değiştirsen Zarar etmezsin sensör özellikleri daha fazla HTC ye göre ve biliyorsundur Telefonu akıllı kumanda olarak bile kullanabiliyorsun :D ve alışveriş merkezlerinde reklam televizyonlarını çaktırmadan kapatmak ayrı zevkli :D
bana deseler iphone 5mi -s4mü i5 derim

• Beğen
Tepkiler: hawaemin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt