bence etme ios çok başka bişey5 aylık iphone 5 im var tertemiz bir cihaz 1 aylık htc one +100 tl veriyor sıfır ayarında bir cihaz sizce zarar eder miyim
ozaman git sat üstüne az para kat ta g2 32gb albunaldım hocam ama edicem bir şekilde androidli bir cihazla. Sadece zarar etmemeye çalışıyorum artık
param olsa inan iphone 5 32gb alırdımcihaz hiç hoşuma gitmedi htc one hoşuma gidiyor hocam lg tercihim değil arayüzünü sevmiyorum
Bende de not2 var inan iphone 5e takas etmem zevkler farklı. Ama one yada not3 öneriyorumbence alma note 3 takas et
bence 300tlden aşağı almaNe kadar almalıyım sizce htc one 1 aylık cihaz üstüne ne kadar almalıyım benimkisin 5 aylık sıfır çizik iPhone 5
şu sıralar değiştirmek istiyorsan tam zamanı
Arkadaşım İphone 5 i vardı telefondan sıkıldığı için S4 aldı 2. el sadece kenarında çizik vardı üstüned 150 Tl aldı babalar gibi kullanıyor oda 5S çıktığında fiyatı düşecek diye ve de İOS tan bıktığı için değiştirmişti.. Fikir olsun diye bahsettim ve S4 ile değiştirirsen kafa kafaya bile değiştirsen Zarar etmezsin sensör özellikleri daha fazla HTC ye göre ve biliyorsundur Telefonu akıllı kumanda olarak bile kullanabiliyorsun
ve alışveriş merkezlerinde reklam televizyonlarını çaktırmadan kapatmak ayrı zevkli 
bana deseler iphone 5mi -s4mü i5 derimBenim görüşüm çokta zarar etmezsin İphone 5 in fiyatı hızla düşücek 5S çıktığı için emin olablirsinşu sıralar değiştirmek istiyorsan tam zamanı
Arkadaşım İphone 5 i vardı telefondan sıkıldığı için S4 aldı 2. el sadece kenarında çizik vardı üstüned 150 Tl aldı babalar gibi kullanıyor oda 5S çıktığında fiyatı düşecek diye ve de İOS tan bıktığı için değiştirmişti.. Fikir olsun diye bahsettim ve S4 ile değiştirirsen kafa kafaya bile değiştirsen Zarar etmezsin sensör özellikleri daha fazla HTC ye göre ve biliyorsundur Telefonu akıllı kumanda olarak bile kullanabiliyorsun
ve alışveriş merkezlerinde reklam televizyonlarını çaktırmadan kapatmak ayrı zevkli
![]()