Zamanı geldi ... !

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
Symbian sonunu tahmin edemiyoruz değil mi..
Artık el atmanın tam zamanı eğer c# ve c++ biliyorsanız kendi işletim sistemimizi yazalım derim yeni birşey ortaya koymasakta symbianı yeniden tasarlıyacağız tek başına altından kalkamam ekip kuralım derim ve yakında e71 vs 320x240 non touch telefonlar için belle tasarlamam bitecek.Bana birkaç yazılımcı gerek :)

O iş olmaz kardeş :)

caqa

Üye
oncelikle bol bol basari dilerim yazilimdan anlamam ama bir iki fikirde ben yaziyim belledeki kaydirma menude deyisiklik yapsak mesela annada setting bar diye bi program vardi onun gibi olsun sonra n9 da olan yana cekince menu geliyor onuda eklesek menunu istedigimiz gibi ayarlasak n desk gibi menuye girince donma kasma falan oluyo bu sorunu n desk gibi yaparak ortadan kaldirmak olur birde exe dosyalarini yuklersek telefonun hafizasinda yer kalmaz apk daha iyi bence fikirlerimi beyndiysen yardimci ola bilirim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Oyun uygulama yeterli de . Şu orjinal tarayıcıda sayfalar kilitlenmeden açılsın yeter . Opera'da flash yok ondan fazla kullanamıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
ahaha 600 lük işlemciye win kurulumu ha yeme arkadaş milleti sistemi optimize et diyeceğim ama ortada güçlü bir şey yok belleye bak ps3 gibi cihazdan her ne kadr donanım olarak düşük olsa dahi en iyi verim alınıyor ben bada kullanıyorum ama c7 bnm favorim wave 1 e android bot edildi ama ama alfa sürümü bile gta 3 ü kasmadan oynatmaya yetti. C7 için sakın dwnemeyin bootloader kilitli brick edersiniz tellerinizi tabi s3 modellerinin hepsi buna dahil madem bilginiz var c dili bilginiz var yapın bir apk emulator merakınızı giderin hem meraklısınız gidersiniz nokia alırsınız gidin alın htc maemodan tut ubuntuya bot dosyaları açık sistem uygun. Ama zevk meselesi kim ne derse desin benim işimi c7 ve wave görüyor ama bu aralar c7 yi daha çok kullanıyorum.

slant1111

slant1111

Üye
En iyisi tarayıcı

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
apk işi olmuyor Google kodlarını kütüphanesini gizli tutuyor koruyor.Tarayıcı olarakta operaya flash desteği gelecek Cumaya buraya bakın indirin.Emulatördeyse sadece arayüz yapabilirim çalışma mantiğıda şu olur arayüz yaparım resimlerle tıkladığında kamera v.s uygulamalar açılır basitçe onun yerine carbide ui 4.3 de tema yapmak daha iyi menu olayınıda bakayım olucak mı? bu arada denizhan haklı çıktı onun ilacı taskmanager teşekkürler kendisine

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
papakudioflu

papakudioflu

Admin
apk işi olmuyor Google kodlarını kütüphanesini gizli tutuyor koruyor.Tarayıcı olarakta operaya flash desteği gelecek Cumaya buraya bakın indirin.Emulatördeyse sadece arayüz yapabilirim çalışma mantiğıda şu olur arayüz yaparım resimlerle tıkladığında kamera v.s uygulamalar açılır basitçe onun yerine carbide ui 4.3 de tema yapmak daha iyi menu olayınıda bakayım olucak mı? bu arada denizhan haklı çıktı onun ilacı taskmanager teşekkürler kendisine

cumayı bekliyorum o zaman dostum

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
e6 için yüklenen belle e71, e72 dede çalışıyor ama tuşlar iş görmüyor. =) rezillik oldu ama öğrendik işte =)

pRime.

pRime.

Üye
carbide ui 4.3 de tema yapmak daha iyi menu olayınıda bakayım olucak mı? bu arada denizhan haklı çıktı onun ilacı taskmanager teşekkürler kendisine

Emeğine sağlık, tarayıcıyı göz önünde bulundur derim.

----------Eklendi @ 23:42:34 ---------- Yazıldı @ 23:41:41 ----------

e6 için yüklenen belle e71, e72 dede çalışıyor ama tuşlar iş görmüyor. =) rezillik oldu ama öğrendik işte =)

Onları ayarlayamaz mısın?

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
Zor Çünkü bellede imleç yok yön tuşları işlevsiz kaldı telefon acildı dondu zandettim kapatmak içinde pili çıkardım zaten.

----------Eklendi @ 00:54:12 ---------- Yazıldı @ 00:51:20 ----------

cep telefonumdan upload edebileceğim bir link v.s birşey önerin.

_ardaa

_ardaa

Üye
Zor Çünkü bellede imleç yok yön tuşları işlevsiz kaldı telefon acildı dondu zandettim kapatmak içinde pili çıkardım zaten.

Belle'de imleç var, üstelik E6 da tuş takımlı e72'ye flash mı attın nasıl yükledin.

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ya pilini çıkardığıma göre tel kaldırmadı belleyi kafasızım ya e72 ye deniyelim bi :)

----------Eklendi @ 00:58:43 ---------- Yazıldı @ 00:56:27 ----------

e6 belle firm indirip phoneix die birprogla yükldm

----------Eklendi @ 01:00:57 ---------- Yazıldı @ 00:58:43 ----------

e6 belle firm indirip phoneix die birprogla yükldm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yap birşeylerde görelim faydalanalım.

SilentOne

SilentOne

Üye
e72 e bellemi işlemci ram nasıl optimizasyonu nu nasıl yaptın bide gpu yok acaba nokia 500den bir kaç dosyamı portladın

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
olucak mı yani :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
tarayıcıya flash desteği işlemci yüzünden gelmiyordu sanırım

pRime.

pRime.

Üye
e72'nin belle'li halinin resmini çekip atabilir misin?

TheSoftware

TheSoftware

Üye
9 yıllık bilgisayar programcısıyım sana şunu söylemek istiyorum mobil cihaza direk .exe çalıştırman imkansız.Windows ta çalışan .exe dosyalarının mobile cihaza göre tekrar derlenmesi gerekiyor.Birde çekirdek altyapının değişmesi lazım+cihaz donanımları ;)Birde .exe Microsoft Windows İşletim sisteminin uygulama uzantısı ve bunların tümü Amerika ve diğer ülkelerde copyright yasası ve diğer yasalarla korunuyor.Önce Microsoft'u durumdan haberdar et yoksa Microsoft karşına hiç beklemediğin bir şekilde çıkar :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaslar bi kanit sunun onun uzerinden konusun

Takipçi Satın Al

Üst Alt