Zamanı geldi ... !

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
9 yıllık bilgisayar programcısıyım sana şunu söylemek istiyorum mobil cihaza direk .exe çalıştırman imkansız.Windows ta çalışan .exe dosyalarının mobile cihaza göre tekrar derlenmesi gerekiyor.Birde çekirdek altyapının değişmesi lazım+cihaz donanımları ;)Birde .exe Microsoft Windows İşletim sisteminin uygulama uzantısı ve bunların tümü Amerika ve diğer ülkelerde copyright yasası ve diğer yasalarla korunuyor.Önce Microsoft'u durumdan haberdar et yoksa Microsoft karşına hiç beklemediğin bir şekilde çıkar :)

pardon 11 yaşınızdan beri programlama ile mi uğraşıyorsunuz?

uribaju

uribaju

Üye
bana sorarsanız eğer bu tür işlere başlayacaksanız programlama çalışıp(zaten nokianın desteği bu konuda oldukça fazla) küçük programlar yapmaya çalışın bunlarla kendinizi aşın ilkönce sonra da hakim olduğunuz sisteme istediğiniz işlemleri yaptırın.yeni işletim sistemi falan yapmaktan bahsetmişsiniz bu hayaldir arkadaşlar siz şuan belledeki küçük eksiklikleri tamamlamaya çalışsanız daha faydalı olur.

uran22

Üye
lise işi boş hayaller :)

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Kesinlikle bencede boş bi iş ve boş bi konu cin olmadan adam mı çarpıcaksınız öyle bi çarparlarki şaşarsınız vallaha (:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çok güzel motive etmişsin!helal olsun.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
elle tutulur bisey yok ortada onlar da hakli ama

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
program yazanlarında ellerınde elle tutulur bişey yoktu ama isteyınce yapılabılıyor

TheSoftware

TheSoftware

Üye

pardon 11 yaşınızdan beri programlama ile mi uğraşıyorsunuz?

Evet hocam yazılım kelimesi bana hep ilgi çekici,sınırların olmadığı bir dünya hayal ettirmistir.İşin içinde yazılım varsa 24 saat çalışırım şu anda yaptığım gibi.Bütün sistemlerim php üzerine diyebilirim.Windows içinde uygulamalar hazirladim ve windows delphi ile yazmıyorsanız çok sorunlu bir sistem.En iyi performansı veren kuşkusuz Linux.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
program yazanlarında ellerınde elle tutulur bişey yoktu ama isteyınce yapılabılıyor

arkadas video koyacakti. var olan biseyden bahsediyo onlar uzerinden konusuyo ama gostermiyo. yaomak istediklerini anlatsa sadece normal

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Onun yerine uygulama marketi yazarsanız daha iyi olur bence. Sistemde sıkıntı yok ama büyük bir uygulama boşluğu var.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tam olarak çözememiş belliki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
inşallah yapabilirse ne mutlu ona

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Annem Sigaradan Kanser oldu köydeyim burda ne wireless var ne de 3g size cepten yazıyorum "edge"ile:
programlarıda aspire one 752 model netbooktan yazıyorum opera oldu opera 12 yi editledim html5 desteği de varmış .Cumaya sıkıntınız dinecektir.
E71 ve e72 donuyor bellede ama foto atıcam.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gecmis olsun

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Her telefona mı yapacaksın bunu yoksa sadece belirli bir telefona mı ?

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar Annem Sigaradan Kanser oldu köydeyim burda ne wireless var ne de 3g size cepten yazıyorum "edge"ile:
programlarıda aspire one 752 model netbooktan yazıyorum opera oldu opera 12 yi editledim html5 desteği de varmış .Cumaya sıkıntınız dinecektir.
E71 ve e72 donuyor bellede ama foto atıcam.

Geçmiş olsun, resimleri atabileceğin sürece acelesi yok.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Admin
kardeşim geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah çalışmaların konusunda acelesi yok kimsenin de seni yargıladıgı yok olursa hepimize olmazsa cay demler içeriz senin canın sagolsun

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun kardeşim

tarxhn

tarxhn

Üye
gecmiş olsun kerdes sen elinden geleni yapdıktan sonra isteyen istedigini söylersin

Takipçi Satın Al

Üst Alt