Zamanı geldi ... !

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
varsayalım'kı yalan söyledi bu ona bişey kazandırmaz.şayet doğruysa ön yargılı olan arkadaşlar ne diyeceğinizi merak ediyorum?yazık

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet doğruysa haklısınız günahına girmiş oluruz ama şu kuruntularımızı bir giderse...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet doğruysa haklısınız günahına girmiş oluruz ama şu kuruntularımızı bir giderse...
Bu konu amacını aştı
hünkarım sahibi iyice saçmalamaya başladı .exe açacak dedi daha bir düzenleme bile yok .

Tuba

Tuba

Üye
istek üzerine konuyu tekrar açtım ama Lütfen şahsa yönelik ithamlar olmasın buna izin vermiyeceğim...
Kırıcı olmayın lütfen...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
istek üzerine konuyu tekrar açtım ama Lütfen şahsa yönelik ithamlar olmasın buna izin vermiyeceğim...
Kırıcı olmayın lütfen...

duyarlılıgın için tesekkürler nur

pRime.

pRime.

Üye
Bu konu amacını aştı
hünkarım sahibi iyice saçmalamaya başladı .exe açacak dedi daha bir düzenleme bile yok .

Konu amacını aşmadı dostum. Adamın ilk planı zaten düzgün bir firmware yapmaktı.
Symbian sonunu tahmin edemiyoruz değil mi..
Artık el atmanın tam zamanı eğer c# ve c++ biliyorsanız kendi işletim sistemimizi yazalım derim yeni birşey ortaya koymasakta symbianı yeniden tasarlıyacağız tek başına altından kalkamam ekip kuralım derim ve yakında e71 vs 320x240 non touch telefonlar için belle tasarlamam bitecek.Bana birkaç yazılımcı gerek :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ŞİMDİ tam olarak neyaptın usta?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Yani arkadaşş başarılar dilemek isterim ama sanırım her projede olduğu gibi bu da hüsranla sonuçlandı.Kilitlense daha uygun olur kanımca...

slant1111

slant1111

Üye
Bence de biri gelp uydurdu gtti

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bekleyin.Üzerine gitmeyin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlayamıyorum bazı arkadaşları şayet konuyu açan arkadaş herkesi kandırdıysa niye buraya mesaj yazma geregi duyuyorsunuzkı yok saçmalamış,uydurmuş,olmuyo böyle arkadaş sorunlarını anlatmış beklemekten başka çareniz yok inanmıyorsanız mesaj atmazsınız olur biter.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
anlayamıyorum bazı arkadaşları şayet konuyu açan arkadaş herkesi kandırdıysa niye buraya mesaj yazma geregi duyuyorsunuzkı yok saçmalamış,uydurmuş,olmuyo böyle arkadaş sorunlarını anlatmış beklemekten başka çareniz yok inanmıyorsanız mesaj atmazsınız olur biter.

al benden de o kadar hem bu konu kilitlenmişti demekki moderatorü ikna etmişki açılmış degilmi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
başkasını eleştirmeye bayılıyoruz kendimiz bir uygulamayı veya ayarı yapamıyoruz ama bir arkadaş program veya cw yapınca saçmalık oluyor.Ne gerek var buna diye bilgelık taslıyoruz .

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar bir proje olacak mı yok bu sadece fikir aşamasında mı kaldı?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
SilentOne

SilentOne

Üye
bn demiştim yinede proje asamasında kalıcak diye :D

cardanadam

cardanadam

Üye
her seferinde biri bir proje söylüyor sonra garip bir şekilde ortadan kayboluyor sanki birileri bizim bir şeyler yapmamızı istemiyor ne oluyor bunlara tehtitmi aloyorlar neden her proje yarım kalıyor:bilmem:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
her seferinde biri bir proje söylüyor sonra garip bir şekilde ortadan kayboluyor sanki birileri bizim bir şeyler yapmamızı istemiyor ne oluyor bunlara tehtitmi aloyorlar neden her proje yarım kalıyor:bilmem:

Yok artık!Dostum ben de bir oyun portlama işine giriştim.Oyunun kodlarını buldum.Ama çooooook zor olduğunu görünce bıraktım....

cardanadam

cardanadam

Üye
Yok artık!Dostum ben de bir oyun portlama işine giriştim.Oyunun kodlarını buldum.Ama çooooook zor olduğunu görünce bıraktım....

bu arkadaşda aynımı yaptı en azından çıkıp ben yapamıyacam dese anlardık

Tuba

Tuba

Üye
konuda artık arkadaş nerde ? kaçtı mı ?olmuyor mu ? yorumları yazmasanız hiç bir faydası yok ki bunların...
Konuyu açmamı istediniz açtım ama konuda konuyla ilgili mesaj göremiyorum sürekli dedikodu var kilitlettirmeyin bana konuyu...
Arkadaş gelene kadar veya konuya biri sahip çıkana kadar sizde bekleyin....

Takipçi Satın Al

Üst Alt