Bu konu amacını aştıEvet doğruysa haklısınız günahına girmiş oluruz ama şu kuruntularımızı bir giderse...
istek üzerine konuyu tekrar açtım ama Lütfen şahsa yönelik ithamlar olmasın buna izin vermiyeceğim...
Kırıcı olmayın lütfen...
Bu konu amacını aştı
hünkarım sahibi iyice saçmalamaya başladı .exe açacak dedi daha bir düzenleme bile yok .
Symbian sonunu tahmin edemiyoruz değil mi..
Artık el atmanın tam zamanı eğer c# ve c++ biliyorsanız kendi işletim sistemimizi yazalım derim yeni birşey ortaya koymasakta symbianı yeniden tasarlıyacağız tek başına altından kalkamam ekip kuralım derim ve yakında e71 vs 320x240 non touch telefonlar için belle tasarlamam bitecek.Bana birkaç yazılımcı gerek![]()
anlayamıyorum bazı arkadaşları şayet konuyu açan arkadaş herkesi kandırdıysa niye buraya mesaj yazma geregi duyuyorsunuzkı yok saçmalamış,uydurmuş,olmuyo böyle arkadaş sorunlarını anlatmış beklemekten başka çareniz yok inanmıyorsanız mesaj atmazsınız olur biter.
arkadaşlar bir proje olacak mı yok bu sadece fikir aşamasında mı kaldı?
her seferinde biri bir proje söylüyor sonra garip bir şekilde ortadan kayboluyor sanki birileri bizim bir şeyler yapmamızı istemiyor ne oluyor bunlara tehtitmi aloyorlar neden her proje yarım kalıyor![]()
Yok artık!Dostum ben de bir oyun portlama işine giriştim.Oyunun kodlarını buldum.Ama çooooook zor olduğunu görünce bıraktım....