Zaman daralıyor sızıntılar artıyor;Nokia'dan bir prototip daha

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaman daralıyor sızıntılar artıyor;Nokia'dan bir prototip daha

Nokia'nın bir tablet ve telefon&tablet melezi bir phablet çıkaracagı artık her kesin dilinde. Bu sefer ki görüntü ise WinRT tablet mi,GDR3 wp8 bir phablet mi bilinmiyor ama bazı özellikleri oldukca iddialı.

Tegra 3 1.3Ghz işlemci, 2GB RAM, HDMI-Çıkışı, USB portu, SIM slotu, 16nokta dokunmatik ekran, Windows RT işletim sistemi. (8.1 degil)

Bakalım önümüzdeki aylarda Nokia bu sızıntılara nasıl bir cihazla veya cihazlarla cevap verecek.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Phablet'ten ziyade Tablet cihaza benziyor :eller:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Neden Windows 8.1 değil :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
güzel birşeye benziyor sony xperia z ultra tarzı :)

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
_RYUK_

_RYUK_

Üye
tablette windows 8 pro gelse daha iyi olur

tapatalk

tapatalk

Üye
var zaten öyle bi cihaz dualboot hem android hem win8 pro

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Tabletlerin işletim sistemi Windows 8 RT olabilir ancak.Bildiğim kadarıyla pro bilgisayarlar için suan ben w8 pro kullanıyorum.
Valla Ali Kemal bana öyle söylemişti diye hatırlıyorum. Win8 Pro tableti bekle ondan normal win8 pro var demişti sanırım ya da ben onu yanlış anladım :D Hem MS 8" uygun fiyatlı tablette sürecekmiş piyasaya:oke:

ecel54

ecel54

Üye
Tabletlerin işletim sistemi Windows 8 RT olabilir ancak.Bildiğim kadarıyla pro bilgisayarlar için suan ben w8 pro kullanıyorum.

surface pro'da x64 işlemci olduğu için win 8 pro ile gelmişti. Fakat android ile gelen tablete arm işlemcili olacağı için win8 pro gerine win RT kurulabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye

surface pro'da x64 işlemci olduğu için win 8 pro ile gelmişti. Fakat android ile gelen tablete arm işlemcili olacağı için win8 pro gerine win RT kurulabilir.
Valla inşallah normal win8 pro olur içinde. RT sürümünü hiç istemiyorum çünkü ona normal win8 uygulamaları kurulamıyor illa ki rt ye özel sürüm olacak. Çok saçma bir şey.

ecel54

ecel54

Üye
Valla inşallah normal win8 pro olur içinde. RT sürümünü hiç istemiyorum çünkü ona normal win8 uygulamaları kurulamıyor illa ki rt ye özel sürüm olacak. Çok saçma bir şey.

:D bende win 8 pro isterim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
surface pro diye bir tablet var. Gerci tablet demeye bin şahit lazım ya neyse. 64bit win8 pro yuklu. İntel i5 işlemcisi 4gb da ram'i var. Fiyatini da soyletmeyin moraliniz bozulur:ehe

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
ÖEY

ÖEY

Üye
surface pro diye bir tablet var. Gerci tablet demeye bin şahit lazım ya neyse. 64bit win8 pro yuklu. İntel i5 işlemcisi 4gb da ram'i var. Fiyatini da soyletmeyin moraliniz bozulur:ehe
Dur tahmin edeyim 1000 dolar falandır kesin en az oda :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
i5 2500k :ehe keşke Amd Olsa .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1000$'a bir kac tane alirım hemen varsa:kop: 1650$

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
[video=youtube;roYxzktJFj4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=roYxzktJFj4[/video]

gerçekten çok iyi hem win8 hem android hem klavye hem s-pen

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Oha diyorum birsuru engellenmiş yorum var.Şu forumu kullanmayı bilmeyen çok insan var buraya sataşmaya değil paylaşmaya gelir insanlar...

Neyse resimdeki cihaz neyse artık özellikler gayet iyiye benziyor cihazın şeklide fena değil hani ben beğendim :)

• Beğen

Üst Alt