PrisonerMacTavish
Üye
İzledim izledim on numara cihazlar olmuş compact modeli al beni diyor sarı rengiHoca cikardi haberin yok mu youtube gir bak kullaniyor adam 4k s810 inanmiyorsan arastir cikti tel ifa 2015 de dagitimi bile basladi
İzledim izledim on numara cihazlar olmuş compact modeli al beni diyor sarı rengiHoca cikardi haberin yok mu youtube gir bak kullaniyor adam 4k s810 inanmiyorsan arastir cikti tel ifa 2015 de dagitimi bile basladi
Aldin mi ????premium 4K alacaksin bubaİzledim izledim on numara cihazlar olmuş compact modeli al beni diyor sarı rengi
Yok alacağımda en iyisi Z3 idi aldın mı en iyisini alacaksın bu dünyadaAldin mi ????premium 4K alacaksin buba
O zaman bekle z5p yiYok alacağımda en iyisi Z3 idi aldın mı en iyisini alacaksın bu dünyada
O zaman bekle z5p yi
Kulaklik giriside sarj giriside alta alinmis durumdaOlmaz 4k nedir uzaya mı çıkacağım 1080p candır
Ram de 4gb olaymisOlmaz 4k nedir uzaya mı çıkacağım 1080p candır
Günümüzde 3 gb ram yeterli ama ben de 4 gb bekliyordum rami alınacak telefonlar ama Z3ten z5e geçmek parası fazla gelene güzelRam de 4gb olaymis
Sen z3 demissin bide z3+ varGünümüzde 3 gb ram yeterli ama ben de 4 gb bekliyordum rami alınacak telefonlar ama Z3ten z5e geçmek parası fazla gelene güzel
Yok ben japonyadan yazıyorum bizim orda z4 diyorlarSen z3 demissin bide z3+ var
Japonyada insanlar turkler gibi mi teknoloji manyagi mi ? Yoksa ihtiyaclarina gore mi tel aliyollar mesela turkiyede insanlar gerekirse evini satar en son cikani alirYok ben japonyadan yazıyorum bizim orda z4 diyorlar
Haklısın bu konuda model değiştirenlere demek lazım bu lafıJaponyada insanlar turkler gibi mi teknoloji manyagi mi ? Yoksa ihtiyaclarina gore mi tel aliyollar mesela turkiyede insanlar gerekirse evini satar en son cikani alir
Japonyadada oylemi en son hastasi mi insanlar yoksa umursamiyor muHaklısın bu konuda model değiştirenlere demek lazım bu lafı
Japonya'da iphone satışları git gide artıyorJaponyadada oylemi en son hastasi mi insanlar yoksa umursamiyor mu
Onlarda turkler gibi teknoloji yeni hastasi .iyi para kazanip aliyollardir turkiyede asgari ucretli nerdeyse ucak alacakJaponya'da iphone satışları git gide artıyor
İnsanlarin ekonomisi iyi orda birde iphone ucuz muJaponya'da iphone satışları git gide artıyor
Nereye gittin panpaJaponya'da iphone satışları git gide artıyor
Hangi marka sony z kullaniyorsun hocaaaaaahaftada bi yıkyorum be elimden ter oluyor diye![]()
Ya ülkede zengini çok mantıklı sanki ferrariye tüp taktırır elinden alınır arabaİnsanlarin ekonomisi iyi orda birde iphone ucuz mu