Haber Z3 Lolipop güncellemesi Türkiye'ye geldi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Internette okudum baktim ancak rom falan yaziyodu hic bulasmiyim dedim. Garantiden cikarmayalim bide telefonu :)
Garantiden çıkmaz ki orjinal Sony romu yükleyeceksiniz. Ben geri döndüm mesela 4.4.4'e.

• Beğen
Tepkiler: berkmeric18

akem87

akem87

Üye
Xperia z3 lollipop guncellemesi sonrasi zil seslerinde problem oldumu ? Bi onceki surumde gumbur gmbr ses geliyordu. Bu guncellemeden sonra biri beni aradiginda zil sesi az cikmaya basladi. Ust hoprlr sesi vermyo sanrm sadece aramalarda. Ama sarki dinledigimde ses harika cikyo anlamadim :/
Aynen ben de farkettim.Bütün ayarları gezdim düzeltmeye çalıştım fakat çağrı geldiğinde sadece alt hoparlörden ses çıkıyor.İnşallah düzeltirler çünkü duymada ciddi sıkıntı oluşturuyor.Müzikte ise bir sıkıntı yok dediğin gibi gümbür gümbür :)

personable

personable

Üye
Ben pek sıkıntı hissetmedim sesle ilgili sizin gibi öle normal çıkıyor ses kısık değil yani

berkmeric18

Üye
Aynen ben de farkettim.Bütün ayarları gezdim düzeltmeye çalıştım fakat çağrı geldiğinde sadece alt hoparlörden ses çıkıyor.İnşallah düzeltirler çünkü duymada ciddi sıkıntı oluşturuyor.Müzikte ise bir sıkıntı yok dediğin gibi gümbür gümbür :)

Bunu duyduguma sevindim sorun guncellemeden kaynakli yani. Umarim kisa surede cozulur.

akem87

akem87

Üye
Ben pek sıkıntı hissetmedim sesle ilgili sizin gibi öle normal çıkıyor ses kısık değil yani
Güncellemeyi bilgisayar üzerinden mi yaptınız yoksa direkt telefondan update center ı kullanarak mı? Acaba bundan dolayı mı sorun yaşıyoruz

personable

personable

Üye
Güncellemeyi bilgisayar üzerinden mi yaptınız yoksa direkt telefondan update center ı kullanarak mı? Acaba bundan dolayı mı sorun yaşıyoruz
Otadan yaptım yapmadan önce formatladım teli yaptıktan sonrada fotmatladım öle devam ettim kurulum sonrasına

berkmeric18

Üye

Telefondan yaptim guncellemeyi ses sorunu oldu. Telefoni sifirladim yine duzelmedi en son sony campanion ile onarim yaptim yinede duzelmedi. Guncellemeyi beklicez sanirim.

kralberk13

kralberk13

Üye
kullanıcılarına hayırlı olsun diyim :))

Üst Alt