Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia z3 lollipop guncellemesi sonrasi zil seslerinde problem oldumu ? Bi onceki surumde gumbur gmbr ses geliyordu. Bu guncellemeden sonra biri beni aradiginda zil sesi az cikmaya basladi. Ust hoprlr sesi vermyo sanrm sadece aramalarda. Ama sarki dinledigimde ses harika cikyo anlamadim :/
Aynen ben de farkettim.Bütün ayarları gezdim düzeltmeye çalıştım fakat çağrı geldiğinde sadece alt hoparlörden ses çıkıyor.İnşallah düzeltirler çünkü duymada ciddi sıkıntı oluşturuyor.Müzikte ise bir sıkıntı yok dediğin gibi gümbür gümbür
personable
Üye
Ben pek sıkıntı hissetmedim sesle ilgili sizin gibi öle normal çıkıyor ses kısık değil yani
Aynen ben de farkettim.Bütün ayarları gezdim düzeltmeye çalıştım fakat çağrı geldiğinde sadece alt hoparlörden ses çıkıyor.İnşallah düzeltirler çünkü duymada ciddi sıkıntı oluşturuyor.Müzikte ise bir sıkıntı yok dediğin gibi gümbür gümbür
Telefondan yaptim guncellemeyi ses sorunu oldu. Telefoni sifirladim yine duzelmedi en son sony campanion ile onarim yaptim yinede duzelmedi. Guncellemeyi beklicez sanirim.