düzenlendi bşlıkBüyük yazılı başlık yasaktı sanırım
Konu içindeki mesajda hiç iç açıcı değil![]()

ses tuşu hariç herşeyi süper
suya sokunca 20 dklık ses gidiyo sonra düzeliyor ondan olabilir sorunun. şuan bende sorunsuz sadece bildirim cubuğunda ses logosu yok :/
fabrika ayarlarına dönder sorun hallolur benceSuya hic sokmadim aldigimdan beri. Sarki aciyorum ses harika. Zil sesi kisik cok sacma ya :/ telefoncyada gostermistim sorun yazilimsal dedi telefonda sknti olmadigini soyldi.
fabrika ayarlarına dönder sorun hallolur bence
yarin sonydestek hattini aricam tekrar eger cozulmezse servise gondericem sanirim4.4.4'te çalışan 5.0.2'de çalışmıyorsa bekle bence, hatadır.Fabrika ayarlarina aldim duzelmedi. Sony Companion programiyla onarimda yaptim sorun yine duzelmediyarin sonydestek hattini aricam tekrar eger cozulmezse servise gondericem sanirim
4.4.4'te çalışan 5.0.2'de çalışmıyorsa bekle bence, hatadır.
sarj biraz daha uzun gitmye basladi baskada bi yenilik yok bana gore. 10gunluk cihaz vodafondn aldik sansmi kadermi ne bu
Bugun sony destek hattini aricam guncelleme gelckmi ogrnym yada nasil bi cozum onericekler. En son olrk bayiye gotururum heralde.4.4.4'e geri dönün?Kafayi yedim guncelleme geldiginden beri keske yapmasaydim yasarj biraz daha uzun gitmye basladi baskada bi yenilik yok bana gore. 10gunluk cihaz vodafondn aldik sansmi kadermi ne bu
Bugun sony destek hattini aricam guncelleme gelckmi ogrnym yada nasil bi cozum onericekler. En son olrk bayiye gotururum heralde.
Internette okudum baktim ancak rom falan yaziyodu hic bulasmiyim dedim. Garantiden cikarmayalim bide telefonu4.4.4'e geri dönün?