Haber Z3 Lolipop güncellemesi Türkiye'ye geldi

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Z3 Lolipop güncellemesi Türkiye'ye geldi
lelepop yalamayan kalmasın:)

• Beğen
Tepkiler: JosephLion

0MG90

0MG90

Üye
Büyük yazılı başlık yasaktı sanırım
Konu içindeki mesajda hiç iç açıcı değil :D

• Beğen
Tepkiler: cici60
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Mesajın düzenlemeye ihtiyacı var bence.

• Beğen
Tepkiler: cici60
JosephLion

JosephLion

Üye
Ahaha :))

sebo7

sebo7

Üye
z2 ne zaman gelir ki?

man20

man20

Üye
2-3 hafta sonra da z2'ye gelir.

• Beğen
Tepkiler: sebo7
personable

personable

Üye
Çok hoş olmuş 5.1 de gelsin tadından yenmez :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
ses tuşu hariç herşeyi süper

0MG90

0MG90

Üye
Ben beğenmedim
4.4.4 gibisi yok :D

berkmeric18

Üye
ses tuşu hariç herşeyi süper

Xperia z3 lollipop guncellemesi sonrasi zil seslerinde problem oldumu ? Bi onceki surumde gumbur gmbr ses geliyordu. Bu guncellemeden sonra biri beni aradiginda zil sesi az cikmaya basladi. Ust hoprlr sesi vermyo sanrm sadece aramalarda. Ama sarki dinledigimde ses harika cikyo anlamadim :/

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
suya sokunca 20 dklık ses gidiyo sonra düzeliyor ondan olabilir sorunun. şuan bende sorunsuz sadece bildirim cubuğunda ses logosu yok :/

berkmeric18

Üye
suya sokunca 20 dklık ses gidiyo sonra düzeliyor ondan olabilir sorunun. şuan bende sorunsuz sadece bildirim cubuğunda ses logosu yok :/

Suya hic sokmadim aldigimdan beri. Sarki aciyorum ses harika. Zil sesi kisik cok sacma ya :/ telefoncyada gostermistim sorun yazilimsal dedi telefonda sknti olmadigini soyldi.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Suya hic sokmadim aldigimdan beri. Sarki aciyorum ses harika. Zil sesi kisik cok sacma ya :/ telefoncyada gostermistim sorun yazilimsal dedi telefonda sknti olmadigini soyldi.
fabrika ayarlarına dönder sorun hallolur bence

Gallahad

Gallahad

Üye
darısı g2 nin başına

berkmeric18

Üye
fabrika ayarlarına dönder sorun hallolur bence

Fabrika ayarlarina aldim duzelmedi. Sony Companion programiyla onarimda yaptim sorun yine duzelmedi :) yarin sonydestek hattini aricam tekrar eger cozulmezse servise gondericem sanirim

0MG90

0MG90

Üye
Fabrika ayarlarina aldim duzelmedi. Sony Companion programiyla onarimda yaptim sorun yine duzelmedi :) yarin sonydestek hattini aricam tekrar eger cozulmezse servise gondericem sanirim
4.4.4'te çalışan 5.0.2'de çalışmıyorsa bekle bence, hatadır.

berkmeric18

Üye
4.4.4'te çalışan 5.0.2'de çalışmıyorsa bekle bence, hatadır.

Kafayi yedim guncelleme geldiginden beri keske yapmasaydim ya :) sarj biraz daha uzun gitmye basladi baskada bi yenilik yok bana gore. 10gunluk cihaz vodafondn aldik sansmi kadermi ne bu :) Bugun sony destek hattini aricam guncelleme gelckmi ogrnym yada nasil bi cozum onericekler. En son olrk bayiye gotururum heralde.

0MG90

0MG90

Üye
Kafayi yedim guncelleme geldiginden beri keske yapmasaydim ya :) sarj biraz daha uzun gitmye basladi baskada bi yenilik yok bana gore. 10gunluk cihaz vodafondn aldik sansmi kadermi ne bu :) Bugun sony destek hattini aricam guncelleme gelckmi ogrnym yada nasil bi cozum onericekler. En son olrk bayiye gotururum heralde.
4.4.4'e geri dönün?

Üst Alt