z3 hoparlör

Sponsorlu Bağlantılar

Death Punch

Death Punch

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu internetten aldım gittigidyordan ama telefonu nasıl garantiye göndercem bilmiyorum adamları arıyorum açmıyolar

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
Teleservice'le görüş istersen yardımcı olurlar.

Death Punch

Death Punch

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum ama görüşcem

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
Haha şuan hoparlör müzik dinlerden birden sesi kısıldı çatlak ses vermeye başladı. Abi kesin tasarım hatası bu kadar herkesin hoparlörden şikayet etmesi normal değil. En güzel hoparlör tasarımı Z2 ve Z3+'ın.

kelooo

Üye
Telefonu bugün teslim aldım valla teleserviceden bu kadarını beklemiyordum adamlar hem hoparlörü değişmiş hemde hasar gören yerleri yenilemiş ben memnun kaldım

BurakTura

BurakTura

Üye
Bence bir daha suya sokmayın benden size öneri :) ( Benim Z3 Su Geçirdi ) Garantiye gönderdiğinizde " Sıvı Teması " diyerek sizden para istiyor. benden 616 lira istendi. Siz siz olun sony'nin suya dayanıklı en iyi biziz vaatlerine inanmayın. ben yandım sizde yanmayın :)

• Beğen
Tepkiler: kelooo
Death Punch

Death Punch

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bugün teslim aldım valla teleserviceden bu kadarını beklemiyordum adamlar hem hoparlörü değişmiş hemde hasar gören yerleri yenilemiş ben memnun kaldım

Teleserviceye nasıl ulaşabilirim

kelooo

Üye
Ben aldığım telefoncuya verdim onlar gönderdi yanılmıyorsam istanbuldakine gönderdiler

Death Punch

Death Punch

Üye
    Konu Sahibi
Ulan ya ben adamları arıyorum açmıyolar iyimi

Takipçi Satın Al

Üst Alt