Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
z3 hoparlör
Sponsorlu Bağlantılar
Death Punch
Üye
Konu Sahibi
Telefonu internetten aldım gittigidyordan ama telefonu nasıl garantiye göndercem bilmiyorum adamları arıyorum açmıyolar
Teleservice olunca bende pek sanmıyorum ama genelde tamir etmeye çalışmıyorlar doa kapsamında sıfır değişim yapıyorlar.
MaxiSosyal
Üye
Haha şuan hoparlör müzik dinlerden birden sesi kısıldı çatlak ses vermeye başladı. Abi kesin tasarım hatası bu kadar herkesin hoparlörden şikayet etmesi normal değil. En güzel hoparlör tasarımı Z2 ve Z3+'ın.
kelooo
Üye
Telefonu bugün teslim aldım valla teleserviceden bu kadarını beklemiyordum adamlar hem hoparlörü değişmiş hemde hasar gören yerleri yenilemiş ben memnun kaldım
BurakTura
Üye
Bence bir daha suya sokmayın benden size öneri ( Benim Z3 Su Geçirdi ) Garantiye gönderdiğinizde " Sıvı Teması " diyerek sizden para istiyor. benden 616 lira istendi. Siz siz olun sony'nin suya dayanıklı en iyi biziz vaatlerine inanmayın. ben yandım sizde yanmayın
Telefonu bugün teslim aldım valla teleserviceden bu kadarını beklemiyordum adamlar hem hoparlörü değişmiş hemde hasar gören yerleri yenilemiş ben memnun kaldım