Z2 Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Z2 Kulaklık Sorunu
Selamlar sevgili maxicep forum takipçileri.

Z2 nasılsa suya dayanıklı diye dayılandık. Yapmaz olsaydık. Suya dayanıklı ama sudan sonra herhalde uzun bir süre sonra kulaklığı kullanmamak lazım.

Çeşme altında bir süre bekledik
bekledik. Performans harika çalışıyor. 7-8 dk sonrasında ses performansını göstermek için kulaklığı taktım. Her halde kulaklık soketinin girdiği yer hala ıslak olduğu için kulaklığı algılamadı. Hadi dedim neyse bir süre sonra algılayacaktır. Ama yok üstünden 1 saat geçti ve kulaklık tanımıyor. Bu arada kutudan çıkan kendi kulaklığı olduğunu belirteyim. Acaba telefon hasar mı aldı? Yoksa ayarlarla ilgili bir sıkıntı mı yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar :)
 


Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşım öncelikle bu durumu tekrar yapmamanızı tavsiye ederim.Sony bu cihaz grubu için su geçirmezlik kriterlerini klavuzda belirtmiştir.Gelelim sorununuza cihaz da sıvı teması olmuş olabilir ancak bu durumu tam anllayabilmeniz için cihazınızı bir 1-2 saat kullanmadan kapalı tutmayı deneyebilirsiniz. (bu şekilde z1- ve z2 cihaz çalıştırılmıştır)

Ayrıca eğer kulaklık girişinden basınçlı bir şekilde su tutulduğunu düşünerek belirteyim cihazınızda muhtemel kısadevre oldu yada olabilir.

En yakın servise gitmeden bir süre takip edin derim.Geçmiş olsun
 
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sayın yöneticim, uzun bir süre Windows Phone bölümünü takip ettiğim için Android bölümü kurallarını bilmiyordum şuan anlaşıldı sıkıntı yok. Bir süre bekledim biraz kurcaladım. Şu An tam performans alıyorum. Acemiliğimi mazur görün konuyu kapatılabilir iyi forumlar :)
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim biz teşekkür ederiz.:oke: Ayrıca bölüm kurallarından bahsetmedim sorun yaşadığınızda forumda iligili istediğiniz bölümde konu açabilir soru sorabilirsiniz.

Keyifli Forumlar. :)

:locked2:
 


Üst Alt