westmoreland
Üye
Sonunda anlatabildiğimi anlayan ve bir yorumda toparlayan biri (:Yazılan o kadar şeyi bir kenara bıraktım da 720p asla yeterli değil.Neden 720p'deki performansı 2K'da veren donanım yapmayıp da ekranı 720p'de bırakalım ki? Elimde 720p ekranlı bir telefon var ve 1080p ekranlarda farkı rahatlıkla görüyorum öyle insan gözü 300 üzerini algılamazmış gibi şeyler hikaye açıkcası keskinlik kendini belli ediyor.2K için ise ilk duyduğumda oha ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyorlar demiştim ki G3'ü canlı şekilde inceleme fırsatı bulana kadar.Kesinlikle 1080p'den çok daha harika görüntü sunuyor ve rahatlıkla fark edebiliyorsunuz ekran tipi de IPS zaten fark çözünürlükten kaynaklı.Ha 801AC ve Adreno 330 altından kalkamaz o çözünürlüğün orası ayrı mesele.Ama 805-420li donanım varken elimizde neden 720p ile yetinelim ki.Teknolojide sınır yok unutmayın elimizdekilerle yetinmeye başladığımız gün yerimizde sayarız.
Yok kardeşim, burası forum. Bunlar tatlı tartışmalar, önemli olan kırıcı ve kaba olmamak.Z2 m8 g3 bunlar güzel telefonlar ben sadece sucrofenin her yerde z2yi haksız kötülemesine takılıyorum. Sende k.bakma :-)