Telefon Tavsiyesi Z2 cidden ısınıyomu

Sponsorlu Bağlantılar

westmoreland

westmoreland

Üye
Yazılan o kadar şeyi bir kenara bıraktım da 720p asla yeterli değil.Neden 720p'deki performansı 2K'da veren donanım yapmayıp da ekranı 720p'de bırakalım ki? Elimde 720p ekranlı bir telefon var ve 1080p ekranlarda farkı rahatlıkla görüyorum öyle insan gözü 300 üzerini algılamazmış gibi şeyler hikaye açıkcası keskinlik kendini belli ediyor.2K için ise ilk duyduğumda oha ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyorlar demiştim ki G3'ü canlı şekilde inceleme fırsatı bulana kadar.Kesinlikle 1080p'den çok daha harika görüntü sunuyor ve rahatlıkla fark edebiliyorsunuz ekran tipi de IPS zaten fark çözünürlükten kaynaklı.Ha 801AC ve Adreno 330 altından kalkamaz o çözünürlüğün orası ayrı mesele.Ama 805-420li donanım varken elimizde neden 720p ile yetinelim ki.Teknolojide sınır yok unutmayın elimizdekilerle yetinmeye başladığımız gün yerimizde sayarız.
Sonunda anlatabildiğimi anlayan ve bir yorumda toparlayan biri (:
Z2 m8 g3 bunlar güzel telefonlar ben sadece sucrofenin her yerde z2yi haksız kötülemesine takılıyorum. Sende k.bakma :-)
Yok kardeşim, burası forum. Bunlar tatlı tartışmalar, önemli olan kırıcı ve kaba olmamak.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z2 m8 g3 bunlar güzel telefonlar ben sadece sucrofenin her yerde z2yi haksız kötülemesine takılıyorum. Sende k.bakma :-)
Şu konudaki bütün mesajlarımı okur musun? :zzz:

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
Z2 mı dıyonuz yanı sonuç olarak ? :D

westmoreland

westmoreland

Üye
Ben LG G3 diyorum :D

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
G3 alırım herhalde ya. Ne bılıyım z2 yı kapsız kuullanacam olsam z2 alrdımda ben her teelefonu kapla kullanırım :D

archh

Üye
Dostum z2 g3 32 gb ve m8 hepsi canavar sıkıntı yaşamazsın ben batarya performansı ve kamerası iyi olduğu için z2 yi seçtim sadece.

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
Hepınıze teşekkürler. Hayırlı olsun nazar değmesin dıyıp geçin :D

sasua42

sasua42

Üye
Hepınıze teşekkürler. Hayırlı olsun nazar değmesin dıyıp geçin :D
Bence lg g3 3 gb ram li olani al kesinlikle performans oyun vs.... Sıkıntı olmaz 2k olduğu için
Ve daha canlı performans sunar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadasta z var oyun oynarken isinmasin diye simkart kulaklik hafiza karti ne varsa tum kapaklari aciyor

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
LG G3'ün Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2500"MHz işlemciye,

Xperia Z2'nin Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2300"MHz işlemciye sahip olduğunu, bunun da %11 oranında bir performans farkı olduğunu umarım biliyorsunuzdur.

Veya

LG G3'ün
1440 x 2560 çözünürlüğe,

Z2'nin 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip olup, G3'ün %80 oranında daha yüksek çözünürlük sunduğunu,

LG G3'ün 534 PPI ile Z2'den %28 oranında daha keskin video resim ve yazı gösterdiğini de biliyorsunuzdur.

Z2'nin PPI değeri ise sadece 424.

Z2'nin fark atabileceği tek özellik, kamerası ve su geçirmezliği.
Qhd nin bi yararini soylesene fazla şarj yemesinde başka bi işe yaramıyor cozunurluk arttigi icin ppi mecbur artcak full hd bi ekran icin z2 nin ppi yeterli 925 kotu t50 iyi diyip 925 i satip operator telefonu almaya calisip teknolojiden cok iyi anliyorum havalarina girme
Z2 rahat rahat alabilirsin insanlar plastiği ısınmıyor diyip alıyorlar yere dusunce sonra niye kirildi .

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
milestone

milestone

Üye
Antutu benchmark ile test boyunca sıcaklık,max 64 derece...

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
ohooo forumun en kral teli z2dir üstune tanınmaz burda

• Beğen
Tepkiler: westmoreland
lazye

lazye

Üye
Bence LG g3 en iyisi :)

• Beğen
Tepkiler: sasua42 ve westmoreland
enes-1907

enes-1907

Üye
AN-LA-TA-MAZ-SIN kardeşim. Bu kadar basit.
z serisini kullandınızmı yok ama yaptıgınız yorumlara bakarsak sony nın mühendisi konusuyor :)
kardeşim ben z z1 bilmem z2 yi ilk alanlardan biriyim eski telefon note2 ile aynı oyunda ısınmasına baktım iki telefonda aynı oyunu açtım ve oynadım note 2 yi denerken arka plastik kapagını çıkarmış şekilde ısınmasına baktım ve aynı ısınıyor yani bilsen zaten konusmassın cam ısıyı ve soğuğu plastikten daha iyi ilettiği için hemen elinize daha çabuk vuruyor sıcaklıgı ama tabi soğuması da diğer telefonlara göre çabuk oluyor söyleyeceklerim bu kadar daha bunu da anlamassan yapacagım bişi yok...
Ben Note 4'ü öneriyorum. G3'ten daha iyi bir cihaz olduğu aşikar ama Z2'yi asla önermiyorum.
zaten lg g2 kullandıgın gözüküyor profilinde sony söylemeyeceğin kesin..

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca, 0MG90, Akhtoher ve 1 kişi daha
westmoreland

westmoreland

Üye
z serisini kullandınızmı yok ama yaptıgınız yorumlara bakarsak sony nın mühendisi konusuyor :)
kardeşim ben z z1 bilmem z2 yi ilk alanlardan biriyim eski telefon note2 ile aynı oyunda ısınmasına baktım iki telefonda aynı oyunu açtım ve oynadım note 2 yi denerken arka plastik kapagını çıkarmış şekilde ısınmasına baktım ve aynı ısınıyor yani bilsen zaten konusmassın cam ısıyı ve soğuğu plastikten daha iyi ilettiği için hemen elinize daha çabuk vuruyor sıcaklıgı ama tabi soğuması da diğer telefonlara göre çabuk oluyor söyleyeceklerim bu kadar daha bunu da anlamassan yapacagım bişi yok...
zaten lg g2 kullandıgın gözüküyor profilinde sony söylemeyeceğin kesin..

"Z serisini kullandınız mı? YOK" Adam alıntı yaptığı yorumumdan daha fazlasını biliyor mu? hayır ama z serisini kullanmadığımı biliyor. Sanırım Interpol. Öncelikle Z1'i kullandım, hatta son kullanışım yaklaşık 1 saat önceydi. İki "kafa topu" oynayalım dedik telefon baya bi ısındı. L925'le kapışır. (bilen bilir L925'i) bir de deneyelim diye arkadaşla akvaryuma attık çıkardık, zar zor verdi suya atacağım diye ama yaptık. Neyse, sonuç olarak, camın daha çabuk soğuduğunu söylüyorsunuz. Bu yüzden iPhone ve L925 aliminyum benzeri bir kasa kullanıyor değil mi? Şık olsun diye demeyin, bu basit bir bahane olur., iPhone ve L925'in soğuma hızını bilen bilir. Özellikle L925' aşırı ısınıyor ama hemen soğuyor. Cam daha çabuk soğuyor diyen biriyle tartışamayacağım. Yaptığım yorumlara bakarak mühendislik izlenimi çıkarmışsın da sen galiba mühendis nedir bilmiyorsun. Ayrıca sen de Z serisinden bir telefon kullandığın için hemen savunmaya geçmişsin. Şahsen ne Xperia Z ne de LG kullanıyorum. Objektif olmamam için hiç bir neden yok. "Z" serisini de seviyorum "G" serisini de. Ama objektif olmak gerekiyor. Tabii bahsi geçen telefonları kullanan biri ne kadar objektif olabilir bu da tartışmaya açık bir husus. Her neyse üstadım, ne kadar anlatsam boş sonuç olarak Z kullandığın için dünyanın en iyi telefonuymuş gibi geliyor, sana iyi forumlar, iyi eğlenceler (:

enes-1907

enes-1907

Üye
"Z serisini kullandınız mı? YOK" Adam alıntı yaptığı yorumumdan daha fazlasını biliyor mu? hayır ama z serisini kullanmadığımı biliyor. Sanırım Interpol. Öncelikle Z1'i kullandım, hatta son kullanışım yaklaşık 1 saat önceydi. İki "kafa topu" oynayalım dedik telefon baya bi ısındı. L925'le kapışır. (bilen bilir L925'i) bir de deneyelim diye arkadaşla akvaryuma attık çıkardık, zar zor verdi suya atacağım diye ama yaptık. Neyse, sonuç olarak, camın daha çabuk soğuduğunu söylüyorsunuz. Bu yüzden iPhone ve L925 aliminyum benzeri bir kasa kullanıyor değil mi? Şık olsun diye demeyin, bu basit bir bahane olur., iPhone ve L925'in soğuma hızını bilen bilir. Özellikle L925' aşırı ısınıyor ama hemen soğuyor. Cam daha çabuk soğuyor diyen biriyle tartışamayacağım. Yaptığım yorumlara bakarak mühendislik izlenimi çıkarmışsın da sen galiba mühendis nedir bilmiyorsun. Ayrıca sen de Z serisinden bir telefon kullandığın için hemen savunmaya geçmişsin. Şahsen ne Xperia Z ne de LG kullanıyorum. Objektif olmamam için hiç bir neden yok. "Z" serisini de seviyorum "G" serisini de. Ama objektif olmak gerekiyor. Tabii bahsi geçen telefonları kullanan biri ne kadar objektif olabilir bu da tartışmaya açık bir husus. Her neyse üstadım, ne kadar anlatsam boş sonuç olarak Z kullandığın için dünyanın en iyi telefonuymuş gibi geliyor, sana iyi forumlar, iyi eğlenceler (:
farkındaysan z z1 bilmem yazıyor önce yazdıklarımı oku sonra bana yorum at :)
ben z2 den bahsediyourm çünkü z yada z1 kullanmadım.ayrıca belki z1 yada z daha çok ısınıyor olabilir.Ayrıca k.v.k da 2 yıl teknik servis tecrübem var ben buna dayalı konusuyorum acaba sen neye dayalı konusuyorsun onu anlamadım :)
ha birde ben telefonları mühendisler tasarlıyor diye biliyorum senin dediklerine göre yanlıs biliyorum demekki sadece z1 kullanmışsın z2 de aynıdır mantıgıyla yola çıkıyorsun z2 kullandınmı peki neye göre yorum yapıyorsun kardoo :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Takipçi Satın Al

Üst Alt