LG G3'ün Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2500"MHz işlemciye,
Xperia Z2'nin Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2300"MHz işlemciye sahip olduğunu, bunun da %11 oranında bir performans farkı olduğunu umarım biliyorsunuzdur.
Veya
LG G3'ün
1440 x 2560 çözünürlüğe,
Z2'nin 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip olup, G3'ün %80 oranında daha yüksek çözünürlük sunduğunu,
LG G3'ün 534 PPI ile Z2'den %28 oranında daha keskin video resim ve yazı gösterdiğini de biliyorsunuzdur.
Z2'nin PPI değeri ise sadece 424.
Z2'nin fark atabileceği tek özellik, kamerası ve su geçirmezliği.
Yalnız biraz yanlış olmuş. Ne kadar Z2'yi kötülesem de sebebi kronik sorunlarından dolayı. Z2, G3'ten daha performanslı çünkü G3'ün 2K ekranından dolayı işlemciye bindirdiği yük var. Birde Z2'nin bataryası G3'ten tartışmasız daha iyi. Ama Z2'yi kronik sorunlarından dolayı kimseye önermiyorum. Kimse araştırma yapma zahmetinde bulunmuyor.Yukarıda farkları belirttim, belki okur, okuyunca anlayabiliyorsa da anlar![]()

Hız farkına gerek yok S800 bile yeter. Asıl fark 805 veya 810'da olacak.LG G3'ün Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2500"MHz işlemciye,
Xperia Z2'nin Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core "2300"MHz işlemciye sahip olduğunu, bunun da %11 oranında bir performans farkı olduğunu umarım biliyorsunuzdur.
Veya
LG G3'ün
1440 x 2560 çözünürlüğe,
Z2'nin 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip olup, G3'ün %80 oranında daha yüksek çözünürlük sunduğunu,
LG G3'ün 534 PPI ile Z2'den %28 oranında daha keskin video resim ve yazı gösterdiğini de biliyorsunuzdur.
Z2'nin PPI değeri ise sadece 424.
Z2'nin fark atabileceği tek özellik, kamerası ve su geçirmezliği.
Bir çok insanın elinde pahalı telefonlar var ama en ufak bilgileri yok. Elde olmakla bir şey değişmiyor sanırsam (:
kesinlikle.
Yok hocam, emin ol G3 Z2'den daha performanslı. Kamera dersin, o zaman Sony'yi tek geçerim. Düşünmem bu tartışmayada girmem ama performans bakımından LG G3 daha yeni nesil.Yalnız biraz yanlış olmuş. Ne kadar Z2'yi kötülesem de sebebi kronik sorunlarından dolayı. Z2, G3'ten daha performanslı çünkü G3'ün 2K ekranından dolayı işlemciye bindirdiği yük var. Birde Z2'nin bataryası G3'ten tartışmasız daha iyi. Ama Z2'yi kronik sorunlarından dolayı kimseye önermiyorum. Kimse araştırma yapma zahmetinde bulunmuyor.![]()
Ayrıca g3 2 gb ram le geldiYalnız biraz yanlış olmuş. Ne kadar Z2'yi kötülesem de sebebi kronik sorunlarından dolayı. Z2, G3'ten daha performanslı çünkü G3'ün 2K ekranından dolayı işlemciye bindirdiği yük var. Birde Z2'nin bataryası G3'ten tartışmasız daha iyi. Ama Z2'yi kronik sorunlarından dolayı kimseye önermiyorum. Kimse araştırma yapma zahmetinde bulunmuyor.![]()
720p den sonrası gereksiz mi? Binlerce lira vereceksin ve 720p ile mi yetineceksin ?Hız farkına gerek yok S800 bile yeter. Asıl fark 805 veya 810'da olacak.
Ekran çözünürlüğü de bana göre 720p'den sonrası gereksiz. G3'ün 2K ekranı da, 2K destekli oyunlar çıktığı zaman S801'in kaldıramayacağı ortada.

Ben öyle düşünmüyorum açıkçası. Z2'yi önermememin tek sebebi sorunları.Yok hocam, emin ol G3 Z2'den daha performanslı. Kamera dersin, o zaman Sony'yi tek geçerim. Düşünmem bu tartışmayada girmem ama performans bakımından LG G3 daha yeni nesil.
32 GB'lık versiyonunda 3,Ayrıca g3 2 gb ram le geldi
G3 2GB ram mi?Ayrıca g3 2 gb ram le geldi

İşte telefon bilgin olmadığını buradan kaybediyorsun. 1080p ekran ile 720p ekranla oyun oyna bakalım hangisi daha iyi performans verecek ve hangisinin şarjı daha uzun dayanacak. Yazık.Burada olaya objektif bakan yok benden bu kadar. Konu sahibi de G3 alacak gibi zaten, hayırlı olsun, kolay gelsin.720p den sonrası gereksiz mi? Binlerce lira vereceksin ve 720p ile mi yetineceksin ?![]()
Ben de öyle düşünüyorum. 5+ inç için Full HD ama altı için HD yeterli. Bizim televizyonda ATV, HD destekliyor ve bence muazzam bir görüntüsü var. 2K benim için de gereksiz.720p den sonrası gereksiz mi? Binlerce lira vereceksin ve 720p ile mi yetineceksin ?![]()
Bu kadar sağlam telefonlarda performans farkının olacağını sanmıyorum 720 veya 1080p konusunda. Ha şarj olarak daha uzun dayanır eyvallah ama sarj sorunu olmayan telefon mu var ?İşte telefon bilgin olmadığını buradan kaybediyorsun. 1080p ekran ile 720p ekranla oyun oyna bakalım hangisi daha iyi performans verecek ve hangisinin şarjı daha uzun dayanacak. Yazık.Burada olaya objektif bakan yok benden bu kadar. Konu sahibi de G3 alacak gibi zaten, hayırlı olsun, kolay gelsin.
Orası biraz göreceli usta. Benim için çok önemli. Kimisi önemsemez. İki cihaz da 5" +Ben de öyle düşünüyorum. 5+ inç için fu ll HD ama altı için HD yeterli. Bizim televizyonda ATV, HD destekliyor ve bence muazzam bir görüntüsü var. 2K benim için de gereksiz.
Gördünüz mü kimlerle tartışıyoruz :-) 32gb olan versiyonu 3 gb ram+200-300 tl arkadaşım :-)G3 2GB ram mi?
Kimlerle tartışıyormuşuz.![]()
Gördünüz mü kimlerle tartışıyoruz :-) 32gb olan versiyonu 3 gb ram+200-300 tl arkadaşım :-)G3 2GB ram mi?
Kimlerle tartışıyormuşuz.![]()
Hepsiburada.com 'da 100 liraGördünüz mü kimlerle tartışıyoruz :-) 32gb olan versiyonu 3 gb ram+200-300 tl arkadaşım :-)
1.600 veren, 1.700'ü verir. Ram farkı olmasa bile 32 GB almak daha mantıklıZ2 m8 g3 bunlar güzel telefonlar ben sadece sucrofenin her yerde z2yi haksız kötülemesine takılıyorum. Sende k.bakma :-)200 lira fark var. Onuda bu garanti için ekliyor yanlış bilmiyorsam. Dediğim gibi, böyle kaliteli bir telefon alacaksam zaten 16GB ile yetinmem, saçmalık olur, ram falan bunlar dışında. Neyse sonuçta biz almıyoruz, arkadaşa hayırlı uğurlu olsun ne alıyorsa, haydi iyi geceler
Şu G3'ü bi' inceleyemedim.Yazılan o kadar şeyi bir kenara bıraktım da 720p asla yeterli değil.Neden 720p'deki performansı 2K'da veren donanım yapmayıp da ekranı 720p'de bırakalım ki? Elimde 720p ekranlı bir telefon var ve 1080p ekranlarda farkı rahatlıkla görüyorum öyle insan gözü 300 üzerini algılamazmış gibi şeyler hikaye açıkcası keskinlik kendini belli ediyor.2K için ise ilk duyduğumda oha ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyorlar demiştim ki G3'ü canlı şekilde inceleme fırsatı bulana kadar.Kesinlikle 1080p'den çok daha harika görüntü sunuyor ve rahatlıkla fark edebiliyorsunuz ekran tipi de IPS zaten fark çözünürlükten kaynaklı.Ha 801AC ve Adreno 330 altından kalkamaz o çözünürlüğün orası ayrı mesele.Ama 805-420li donanım varken elimizde neden 720p ile yetinelim ki.Teknolojide sınır yok unutmayın elimizdekilerle yetinmeye başladığımız gün yerimizde sayarız.