Tempered glass tak kardeşim 9h olsun ama. Bendeki su ve kir tutmuyor hassasiyeti de normalkinden farksızçift tıkı aktif ettiğinizde çok hassas bi şekilde açıyomu hemen ekranı benimkinde çizilmez ekran koruyucu var her seferinde hemen almıyor olmadı çıkarayımda normal ekran koruyucu takarım ????
aynen tempered glass ama bende rom var kurulu ondan mı bilmiyorum bazen yumşacık dokununca alıyor bazen 4-5 kere sert tıklıyorum ancak alıyor anlamadım şimdi denedim hemen açtı .... ben anlamadım bundan bişey !!!Tempered glass tak kardeşim 9h olsun ama. Bendeki su ve kir tutmuyor hassasiyeti de normalkinden farksız
Ama aynı cam burada 50 tl teknosa daKaliteye göre değişir
Evet 3. Tık yaptırmadı dahaçift tıkı aktif ettiğinizde çok hassas bi şekilde açıyomu hemen ekranı benimkinde çizilmez ekran koruyucu var her seferinde hemen almıyor olmadı çıkarayımda normal ekran koruyucu takarım ????
yazdım yazalı iyi açıyo şimdi utandı galiba nova ile ekran çift tıkla kapamada var kıskanıyodum lg g2 yi şimdi bu özellikler iyi olduEvet 3. Tık yaptırmadı daha
)dikkat etmedim ama karşılaşmadım hiç belkide benimki zor açıyordur inatçı biraz kerata2 tıkla ekran uyandırmayı etkin yapmanı önermem. Bunu açtığında telefon cebindeyken kendiliğinden kilit açabiliyor.

3. Vuruş yaptırmıyor dedim 4. Vuruşta açtı biraz önce.yazdım yazalı iyi açıyo şimdi utandı galiba nova ile ekran çift tıkla kapamada var kıskanıyodum lg g2 yi şimdi bu özellikler iyi oldu)
benim dünkü yorumdan beri iyi bi kere 2-3 kez tekrarlattı şimdi iyi açıyo maşallah diyim utandı kerata3. Vuruş yaptırmıyor dedim 4. Vuruşta açtı biraz önce.
))