Tavsiye Z2 2 vuruşla uyandırma

Sponsorlu Bağlantılar

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Z2 2 vuruşla uyandırma
Arkadaşlar bu gün Sony Xperia z2 cep telefonu aldım 2 vuruşa uyandırma özelliği var bu özellik çok şarz yer mi ve z2 kullanmış olan arkadaşlar tavsiyeleriniz nedir?

0MG90

0MG90

Üye
Yemez

osicik

Üye
çift tıkı aktif ettiğinizde çok hassas bi şekilde açıyomu hemen ekranı benimkinde çizilmez ekran koruyucu var her seferinde hemen almıyor olmadı çıkarayımda normal ekran koruyucu takarım ????

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
çift tıkı aktif ettiğinizde çok hassas bi şekilde açıyomu hemen ekranı benimkinde çizilmez ekran koruyucu var her seferinde hemen almıyor olmadı çıkarayımda normal ekran koruyucu takarım ????
Tempered glass tak kardeşim 9h olsun ama. Bendeki su ve kir tutmuyor hassasiyeti de normalkinden farksız

osicik

Üye
Tempered glass tak kardeşim 9h olsun ama. Bendeki su ve kir tutmuyor hassasiyeti de normalkinden farksız
aynen tempered glass ama bende rom var kurulu ondan mı bilmiyorum bazen yumşacık dokununca alıyor bazen 4-5 kere sert tıklıyorum ancak alıyor anlamadım şimdi denedim hemen açtı .... ben anlamadım bundan bişey !!!

byAndroid

byAndroid

Üye
Kirilmaz cam demi kastetdiginiz benimde pahali telefonum olsa bende dusunmeden taktirim herseyi engelliyor

• Beğen
Tepkiler: osicik
0MG90

0MG90

Üye
30 lira falan temperli cam, alın bence normal koruyucudan daha iyi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aliexpress den 3 dolara aldım kardeşim :D Tavsiye ederim geçen fotolarını bıraktıydım :D

0MG90

0MG90

Üye
Kaliteye göre değişir

byAndroid

byAndroid

Üye
3 dolar cok az ya ne guzelmis :D

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Evet 3. Tık yaptırmadı daha

furkankaya559758

Üye
2 tıkla ekran uyandırmayı etkin yapmanı önermem. Bunu açtığında telefon cebindeyken kendiliğinden kilit açabiliyor.

osicik

Üye
2 tıkla ekran uyandırmayı etkin yapmanı önermem. Bunu açtığında telefon cebindeyken kendiliğinden kilit açabiliyor.
dikkat etmedim ama karşılaşmadım hiç belkide benimki zor açıyordur inatçı biraz kerata :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
En iyisi Dafoni diye duydum. Arkalı önlü temperli koruyucu 83 lira internette.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben spigen aldım 0.2 mm kalınlığı gayet memnunum dokunmatiğe de bi zararı yok ama benimki 5s için :D

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
yazdım yazalı iyi açıyo şimdi utandı galiba nova ile ekran çift tıkla kapamada var kıskanıyodum lg g2 yi şimdi bu özellikler iyi oldu :))
3. Vuruş yaptırmıyor dedim 4. Vuruşta açtı biraz önce.

• Beğen
Tepkiler: osicik
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu nasıl gençler :

Takipçi Satın Al

Üst Alt