Pikkaccu Üye LG.G2.32GB' Alıntı: tamam olmaz kardeşim ben yalan atıyorum diyorumki farkı yazdım sana sen hayla olmaz de tamam git testlere göre telefon al Genişletmek için tıkla ... Oğlum bu kaçıncı atarın senin
LG.G2.32GB' Alıntı: tamam olmaz kardeşim ben yalan atıyorum diyorumki farkı yazdım sana sen hayla olmaz de tamam git testlere göre telefon al Genişletmek için tıkla ... Oğlum bu kaçıncı atarın senin
LG.G2.32GB Üye Pikkaccu' Alıntı: Oğlum bu kaçıncı atarın senin Genişletmek için tıkla ... bişey diyorum anlamamak için ısrar ediyorsun ben yalancı konumuna düşüyorum
Pikkaccu' Alıntı: Oğlum bu kaçıncı atarın senin Genişletmek için tıkla ... bişey diyorum anlamamak için ısrar ediyorsun ben yalancı konumuna düşüyorum
Pikkaccu Üye LG.G2.32GB' Alıntı: bişey diyorum anlamamak için ısrar ediyorsun ben yalancı konumuna düşüyorum Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon, biliyorum testlerin her şey olmadığını
LG.G2.32GB' Alıntı: bişey diyorum anlamamak için ısrar ediyorsun ben yalancı konumuna düşüyorum Genişletmek için tıkla ... Sakin ol şampiyon, biliyorum testlerin her şey olmadığını
.caner. Üye LG.G2.32GB' Alıntı: bu testlere güvenmeyin telefon soğukken daha yüksek puan alıyorlar Genişletmek için tıkla ... G2 ile aynı donanıma sahip + 720p Bence G2 den yüksek puan almalı. Hile yapıyorda olabilir ama
LG.G2.32GB' Alıntı: bu testlere güvenmeyin telefon soğukken daha yüksek puan alıyorlar Genişletmek için tıkla ... G2 ile aynı donanıma sahip + 720p Bence G2 den yüksek puan almalı. Hile yapıyorda olabilir ama
big.LITTLE Üye .caner.' Alıntı: G2 ile aynı donanıma sahip + 720p Bence G2 den yüksek puan almalı. Hile yapıyorda olabilir ama Genişletmek için tıkla ... Aynen ya hiç bir teste güven olmuyor artık.
.caner.' Alıntı: G2 ile aynı donanıma sahip + 720p Bence G2 den yüksek puan almalı. Hile yapıyorda olabilir ama Genişletmek için tıkla ... Aynen ya hiç bir teste güven olmuyor artık.
By_Casparov Üye Pikkaccu' Alıntı: Bence çok büyük fark olmaz yine de Genişletmek için tıkla ... Dostum 5 km kostuktan sonra 1 km yi hiç kosmamis halin gbi kosablir misin ?
Pikkaccu' Alıntı: Bence çok büyük fark olmaz yine de Genişletmek için tıkla ... Dostum 5 km kostuktan sonra 1 km yi hiç kosmamis halin gbi kosablir misin ?
.caner. Üye By_Casparov' Alıntı: Dostum 5 km kostuktan sonra 1 km yi hiç kosmamis halin gbi kosablir misin ? Genişletmek için tıkla ... Ama yinede 1080p telefonlardan yüksek puan alması lazım
By_Casparov' Alıntı: Dostum 5 km kostuktan sonra 1 km yi hiç kosmamis halin gbi kosablir misin ? Genişletmek için tıkla ... Ama yinede 1080p telefonlardan yüksek puan alması lazım
.caner. Üye By_Casparov' Alıntı: Yani bencede öyle. Ama Ben onun lafını etmedim ki. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum sadece LG.G2 arkadasa hitaben yazdım. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
By_Casparov' Alıntı: Yani bencede öyle. Ama Ben onun lafını etmedim ki. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum sadece LG.G2 arkadasa hitaben yazdım. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
By_Casparov Üye .caner.' Alıntı: Biliyorum sadece LG.G2 arkadasa hitaben yazdım. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla Genişletmek için tıkla ... Anladım anne
.caner.' Alıntı: Biliyorum sadece LG.G2 arkadasa hitaben yazdım. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla Genişletmek için tıkla ... Anladım anne
ANIL Admin Konu Sahibi Arkadaşlar gereksiz tartışmaya devam etmeyin. Bu şekilde devam ettiğiniz sürece siz kaybedersiniz.
.caner. Üye mvrucu123' Alıntı: sımdı o zaman z1 f in z den tek farkı ekranı mı Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
mvrucu123' Alıntı: sımdı o zaman z1 f in z den tek farkı ekranı mı Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
ANIL Admin Konu Sahibi mvrucu123' Alıntı: sımdı o zaman z1 f in z den tek farkı ekranı mı Genişletmek için tıkla ... Ekran ve batarya diyebiliriz.
mvrucu123' Alıntı: sımdı o zaman z1 f in z den tek farkı ekranı mı Genişletmek için tıkla ... Ekran ve batarya diyebiliriz.
Pikkaccu Üye ANIL' Alıntı: Ekran ve batarya diyebiliriz. Genişletmek için tıkla ... İşlemci de farklı Z'de 1.5 GHz S4 Pro var, Z1F'de Snapdragon 800. Kamerada biri 13 biri 20
ANIL' Alıntı: Ekran ve batarya diyebiliriz. Genişletmek için tıkla ... İşlemci de farklı Z'de 1.5 GHz S4 Pro var, Z1F'de Snapdragon 800. Kamerada biri 13 biri 20
.caner. Üye Pikkaccu' Alıntı: İşlemci de farklı Z'de 1.5 GHz S4 Pro var, Z1F'de Snapdragon 800. Kamerada biri 13 biri 20 Genişletmek için tıkla ... Hayır bu Z1 (HONAMI) nin minisi Z nin değil.
Pikkaccu' Alıntı: İşlemci de farklı Z'de 1.5 GHz S4 Pro var, Z1F'de Snapdragon 800. Kamerada biri 13 biri 20 Genişletmek için tıkla ... Hayır bu Z1 (HONAMI) nin minisi Z nin değil.
Pikkaccu Üye .caner.' Alıntı: Hayır bu Z1 (HONAMI) nin minisi Z nin değil. Genişletmek için tıkla ... Arkadaş Z'yi sormuş ama
.caner.' Alıntı: Hayır bu Z1 (HONAMI) nin minisi Z nin değil. Genişletmek için tıkla ... Arkadaş Z'yi sormuş ama