yxflash Player (Video Oynatıcı) (flv, MPEG4, WMV, AVI, MP4 destekler) Daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf6671

Üye
ellerinize sağlık

alanya03

Üye
arkadaşım yazmısn n79 actıve bune ya n79 normal degılmi sertıfıkas hatası verıyorr
sisx olanı yokmu

erosto

Üye
arkadaslar bana n95 uyumlu windows media player lazım mp 4 formatındaki pro larfilm çalıştırmıo

cimbomaslan

Üye
Sertifika hatası.uygulama sağlayıcınızla görüşünüz uyarısı veriyo program.yardım edermisiniz

lionwise

Üye
n86 da sertifika hatası veriyor

_kursatt_

Üye
i560 da calışmıyor

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık teşekkürler.

spore

Üye
Ne saglıkgı yolladıgınız program e71de çalıışşmıoo sertifika hatası dioo yokmu anlayan

mhd04

Üye
sağol kardeş...

mimik1

Üye
Sertifika hatası.uygulama sağlayıcınızla görüşünüz uyarısı veriyo program.yardım edermisiniz sevinirim...bunun signed olanı varsa paylasalım arkadaslar .

mahu11

Üye
arkadaşım bir sey sorabılırmııyıım bende divix programı war 5800 da divix kın kendınden gelen demeloarı war ya ornek ıcıın orda kalıyor acılmıyor program donuyor kac tane yerden divix indirdiysemde olmadı bu konuya yardım edecek birisi lutfenn bu programı denıcem

romaz

romaz

Üye
6120 c sertifika hatası verıyor

akrep4040

Üye
slm n 97 nokia calismiyor sertifika istiyor duyrulur

muratcan25

muratcan25

Üye
n79 da uygulama hatasi diyor n79 kullanicilari indirmesin bence bo$a denemiş olur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n78 e sertifikalandırıp kurdum problemsiz şekilde çalıştı,teşekkürler

ibocan123

ibocan123

Üye
nokia 6120c kullanıyorum. telefonum kabul etmiyor. neden acaba?

jipien

jipien

Üye
Teşekkürler deniycem

cuang

Üye
N73 te kuruyor ama açmıyor bilginz olsun. bir ihtimal açar dedim ama olmadı :)

34vlkn08

Üye
arkdaslar ben n79 a yukldım calıstı ama ses yok yaa anlamadım bı turlu

lazzy_55

Üye
yaa akadaşlar bu program n79 da çalışmıyor. yok mu başka bi program. allah aşkına yaa...

Üst Alt