black0765 Üye arkadaslar programı yukluyorum fakat sertıfıka hatası dıyor lutfen yardımcı olurmusunuz
GoDLoVe Üye Konu Sahibi delimine12345' Alıntı: çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... program signed (imzalı) değil yükleyemediysen sertifikalamayı dene
delimine12345' Alıntı: çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... program signed (imzalı) değil yükleyemediysen sertifikalamayı dene
GoDLoVe Üye Konu Sahibi olivetti' Alıntı: n73 te açar sanırım n95 açtıysa ? Genişletmek için tıkla ... sertifikalı değil arkadaşım bir üstteki mesajda da yazdığım gibi
olivetti' Alıntı: n73 te açar sanırım n95 açtıysa ? Genişletmek için tıkla ... sertifikalı değil arkadaşım bir üstteki mesajda da yazdığım gibi
GoDLoVe Üye Konu Sahibi Yarali59' Alıntı: Paylaşım için sağol ama benim tele uygun değil Genişletmek için tıkla ... evet senin telefonun için s60 sölümü uygulamalarsa bakacaksın --------------- Ekleme --------------- thehukuk' Alıntı: e66 da çalıştrıyorum süresi geçmiş sertifika diyor Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini geri alarak dene ve imzalamayı unutma sertfikalı değildir --------------- Ekleme --------------- nikeatakan33' Alıntı: sertifika hatası werıor Genişletmek için tıkla ... sertfikalı değil de o yüzden---imzalanması gerekiyor
Yarali59' Alıntı: Paylaşım için sağol ama benim tele uygun değil Genişletmek için tıkla ... evet senin telefonun için s60 sölümü uygulamalarsa bakacaksın --------------- Ekleme --------------- thehukuk' Alıntı: e66 da çalıştrıyorum süresi geçmiş sertifika diyor Genişletmek için tıkla ... telefonun tarihini geri alarak dene ve imzalamayı unutma sertfikalı değildir --------------- Ekleme --------------- nikeatakan33' Alıntı: sertifika hatası werıor Genişletmek için tıkla ... sertfikalı değil de o yüzden---imzalanması gerekiyor
GoDLoVe Üye Konu Sahibi kabdy' Alıntı: indirme link i görülmüyor arkadaşlar. Lütfen . Genişletmek için tıkla ... yxflash_s60_unsigned.rar
kabdy' Alıntı: indirme link i görülmüyor arkadaşlar. Lütfen . Genişletmek için tıkla ... yxflash_s60_unsigned.rar