Yxflash Player [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

-neşter-

Üye
teşekkürler

beyazcurt

beyazcurt

Üye
s.a. arkadaşım emek harcamız paylaşmışın sağol .kurulum sorunsuz .fakat pro sadece c videos ve kartın içersindeki videos klasörünü görüyor başka yerdeki dosyaları göremiyorsun. ayrıca abu dediğim yerdekileride açmıyo ölece kalıyo sanki sen hiç play dememişin gibi ayarlar sekmesine tıklıyorsun orası içinde aynı şey geçerli sanki ayarları hiç tıklamamışın gibi sorun lu bir paylaşım kolay gele ...

dalliko

Üye
Emegine saglık ama 5800 da sertifika saglayıcısıyla görüşün yazısı çıkıyo yüklemiyo bu konudada yardımcı olsan çok sevinirim şimdiden teşekkür

aagkn

aagkn

Üye
saolun

adkumikli

adkumikli

Üye
Valla super ben yukledım 5800 benım telefon versıyon 31ama hacklı ıyı calısıyor ama halen daha facebookta vıdeo ızleyemedım

open screen dıye bır program cıkaracak adobe ben onu beklıyorum anlattıklarına gore yok yok bence sızde takıpte olun derım demo resımlerı vıdeoları var heralde yakında pıyasaya surerler

emegıne saglık kardes buda fena degıl

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar hackli telefonlara yukleyeblirsiniz ancak yada opdadan sertifika alip sertifikalayin oyle yukleniyor hem 3yillik bu sertifika isinizi gorur baska yukleyemezsiniz her ikiside basit seyler birazda siz caba gostermelisiniz hepsi bu

yigitefem

Üye
tşk arkadaslar

raull34

Üye
arkadaslar sertifika hatası var dıyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

zeybekkolik

Üye
5800 için smartmow

ivdg

ivdg

Üye
denicem aga inşallah calısır yoksa işin zor :D

engin_ex

engin_ex

Üye
arkadaslar 5800 için flash bulan var mı?

ErkEmr

Üye
ya konuyu açıyor bulup buluşturuyor dosyayı sonra mefta.

serkanklnc

Üye
teşekkürler

ciwata

Üye
Program dokunmatik uyumlu değil denemeyin..

the_mad

Üye
flaş player programı lazım bana

clubbeer

Üye
arkadaşım tavsiye ettiğin programı yükledim (yxflash player) hatta o kadar kolay olmadı... opda net te sertifikalandırdım fakat yine de bi işe yarmadı program calışıyor ama bi web sayfasında herhangi bi video izleyemiyorum... bana bunu bilen denemiş test etmiş bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. bu arada telefonum N79 yinede paylaşım için teşekkur ederim...

ashilllus

Üye

sicher

sicher

Üye
emegi geçen herkese tesekkurler

Tugish

Tugish

Üye
arkadaşım tavsiye ettiğin programı yükledim (yxflash player) hatta o kadar kolay olmadı... opda net te sertifikalandırdım fakat yine de bi işe yarmadı program calışıyor ama bi web sayfasında herhangi bi video izleyemiyorum... bana bunu bilen denemiş test etmiş bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. bu arada telefonum N79 yinede paylaşım için teşekkur ederim...
Aynı durumdayım o kadar uğraşıp sertifikalayıp yükledim ama boş bi program gibi geldi.

resulemrah

resulemrah

Üye
tesekkürler usta :)

Üst Alt