Yxflash Player [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

gece_yargıcı

Üye
bende de 5800 var sertifika hatası veri çok moralim bozuk wifi dede yazılım uyuşmazlığı var püfff sinir olucam

hecker25

Üye
usta sertifikası yok bu paylaşımın!!!!

mekanik

Üye
eline sağlık...

yelken006

Üye
güzel paylasım

flexer

Üye
5800 sertifika hatası veriyor ya :S bide o kadar uğraştık vaktimize yazık olsun anasını satayım :S

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

dj hamo

Üye
kardeşim eline sağlık teşekkürler.

uno_01

Üye
meraba arkadaşlar ben 5800 a yükledim ama programın desteklenmediğini belirten bi hata veriyor...yardımcı olursanız sevinirim

010101010101010

Üye
sertifika hatasi diyor, N97 mini var bende. Olmuyor kardes bu bi Yardim edebilirsen

Internet de filmlere veya herhangi video lara bakamiyorum, bilen varsa bana yardimci olsun lütfen

Mail : [email protected]

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
eyvallah

_e_s_e_s_

Üye
5800 hata veriyorr :(:( yuklenebılen programı bulan varmı ??

central

Üye
slm arkadaşlar bu konuda çok ugraştım haatta sinir oldum telefonu satmayı bile denedim sölnen versiyon güncellemesi nokia orjinal sitesinde yok anca yasal o0lmayan yollardan yapılıyorq yani verecegim programı yükleyin kurtulun bütün sitelerdeki online videoları izleyebilirsiniz bu program telefonun içerigini degiştirmiyor. aynı bilgi,sayardaki mozilla gibi kendi başına bi program çokta hızlı kesin çözüm deneyin olmadı diyen olsun kulagımı keserim :d hepinize iyi kullanımlar kib. yüklemesi çok basit adresine telefonunuzdan giriniz ve downland seçenegine basınız güle güle kullanın :d

hakanocal66

hakanocal66

Üye
hata verıyor

recai46

Üye
tşk

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
adminlere bi soru sormak istiyorum burdaki programların bir çoğunu indirdim fakan çok azını kullanbiliyorum çünkü ya sertifika hatası veriyor yada güvenlik sağlaycısı falan filan diyor bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı en azından telefonda flashpalyer bile yükleyemiyoruz sertifika hatası verdiği için ne yapmamız gerekiyo birileri bu soruna cevap yazarsa sevinirim (5800 xm kullanıcısıyım)

baha__dir

Üye
5800 hata veriyo yükleme yapmiyo

ibo0101

Üye
arkadaş lar verdiğiniz link sertifika hatası diyor

altinyurek77

altinyurek77

Üye
buyrun arkadaslar size sertifika lan dirdim 5800 xpress music dedenenmistir gule gule kullanin

kKoRkUsUzZz

kKoRkUsUzZz

Üye
saol kardes

Üst Alt