bu programı n97 de kurdum sertifika hatası verdi arkadaşlar n97 de facebook takı youtubedekı vıdeoları ızleyemıorum yardım eden olursa sevınırım belkı 10 tana program kurdum olmuor....
Program sertifika hatası verir çünkü unsigned bu, ama senin sertifikan olursa yükleyebilirsin arkadaşım. Bunun için sitenin arama motoruna sertifika sorunu yazarsan birçok konu başlığı görebilirsin

veya burayı
tıkla
Flash player konusuna gelince 5800 ve n97 web tarayıcılarında flash desteği henüz yeterli değil yani yeni programların yapılmasını beklemekten başka bi çare yok Klite flash gibi. Alternatif olarak V tab programını indirebilirsin. Bu bi video arama motorudur ve web sitelerinde bir çok videoyu izleyebilisin
--------------- Ekleme ---------------
5800 kullanıyorum,
sertifika hatası verdi

bu sertifika hatasından nasıl kurtulabiliriz, bir çözüm yok mu, o kadar para veriyoruz orjinal nokia telefon alıyoruz, ama içine program atamıyoruz, çok saçma...
Belki dediğin gibi saçma ama bir kaç yolu var. Mesela opda diye bir siteden sertifika alabilirsin

Sonra indirdiğin programları sertifikalı hale getirip telefonuna kurabilirsin
Daha detaylı anlatım için
tıkla
5800 için olmuyor hemşerim bari destekliyo diye yazma
5800 da bizzat denedim oluyor çalışıyor yani uyumlu. Yüklerken bir hata yapmış olmayasın ?
yahu bir program paylaşılmış bir tane arkadaş çıkıp nOKİA N97 VE 5800 İÇİN OLDU DİYEN YOK ...konu başılığı ise bu telefonla uyumlu diyor....sayın modlar olmuyorsa konuyu kitleyinde kafamız karışmasın......
Ben söyleyeyim arkadaşım 5800 da çalışıyor. Ama nasıl çalışıyor dersen orası çok iç açıcı değil. Paylaşan arkadaşımın emeğine sağlık ama videoları küçücük bir ekranda gösteriyor ve donuk donuk oynuyor video...
5800 için flash lütfen nasıl halledcz bu problemi birisi yardım etsn lutfen yaa
yokmuu bi akıl verenn....
Şu ana kadar çıkmış benim bildiğim hiçbir flas player veya güncellemesi web browser içinde flasların hepsini desteklemiyor. Bunun için yeni güncellemeri beklemek gerek bence. Ama yukarıda da yazdığım gibi alternatif programları deneyebilirisn. Böylece biraz daha fazla videoya ulaşabilirsin. Vtab olabilir ben kullanıyorum. Fakat bu bir flash player değil video arama motorudur.