Yxflash Player [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

canada210

Üye
Çokk sagol

thekyph

thekyph

Üye
bu programı n97 de kurdum sertifika hatası verdi arkadaşlar n97 de facebook takı youtubedekı vıdeoları ızleyemıorum yardım eden olursa sevınırım belkı 10 tana program kurdum olmuor....

Program sertifika hatası verir çünkü unsigned bu, ama senin sertifikan olursa yükleyebilirsin arkadaşım. Bunun için sitenin arama motoruna sertifika sorunu yazarsan birçok konu başlığı görebilirsin :) veya burayı tıkla

Flash player konusuna gelince 5800 ve n97 web tarayıcılarında flash desteği henüz yeterli değil yani yeni programların yapılmasını beklemekten başka bi çare yok Klite flash gibi. Alternatif olarak V tab programını indirebilirsin. Bu bi video arama motorudur ve web sitelerinde bir çok videoyu izleyebilisin

--------------- Ekleme ---------------

5800 kullanıyorum,
sertifika hatası verdi :(
bu sertifika hatasından nasıl kurtulabiliriz, bir çözüm yok mu, o kadar para veriyoruz orjinal nokia telefon alıyoruz, ama içine program atamıyoruz, çok saçma...

Belki dediğin gibi saçma ama bir kaç yolu var. Mesela opda diye bir siteden sertifika alabilirsin:) Sonra indirdiğin programları sertifikalı hale getirip telefonuna kurabilirsin :)
Daha detaylı anlatım için tıkla

5800 için olmuyor hemşerim bari destekliyo diye yazma

5800 da bizzat denedim oluyor çalışıyor yani uyumlu. Yüklerken bir hata yapmış olmayasın ?

yahu bir program paylaşılmış bir tane arkadaş çıkıp nOKİA N97 VE 5800 İÇİN OLDU DİYEN YOK ...konu başılığı ise bu telefonla uyumlu diyor....sayın modlar olmuyorsa konuyu kitleyinde kafamız karışmasın......

Ben söyleyeyim arkadaşım 5800 da çalışıyor. Ama nasıl çalışıyor dersen orası çok iç açıcı değil. Paylaşan arkadaşımın emeğine sağlık ama videoları küçücük bir ekranda gösteriyor ve donuk donuk oynuyor video...

5800 için flash lütfen nasıl halledcz bu problemi birisi yardım etsn lutfen yaa

yokmuu bi akıl verenn....

Şu ana kadar çıkmış benim bildiğim hiçbir flas player veya güncellemesi web browser içinde flasların hepsini desteklemiyor. Bunun için yeni güncellemeri beklemek gerek bence. Ama yukarıda da yazdığım gibi alternatif programları deneyebilirisn. Böylece biraz daha fazla videoya ulaşabilirsin. Vtab olabilir ben kullanıyorum. Fakat bu bir flash player değil video arama motorudur.:oke:

divane47

Üye
arkadaşlar 5800 için indirdim yükledim ama çalışmıyo uygulama hatası veriyo acil cevap yazarmısınız

kayhan07

kayhan07

Üye
bi allahin kulu baksin. yaw abi emegine saglik ama sertifika hatasi veriyo. bunun sertifikalisini yayinlasaniz. sertika yapmayi beceremiyorum..........................................................................

vecdi5

Üye
arkadaşım sağol uğraşmıssın ama hatalı bilgi vermissin 5800 olmuyo ekrana uymyo ayrıca demo yani zaman kaybı oldu biraz daha dikkat

muammerozden

Üye
sertifika hatası veriyor

thekyph

thekyph

Üye
arkadaşlar 5800 için indirdim yükledim ama çalışmıyo uygulama hatası veriyo acil cevap yazarmısınız

Sertifikaladın mı? Sertifika yaptıysan hata vermemesi lazım, bende yükledim 5800a hata almadım

bi allahin kulu baksin. yaw abi emegine saglik ama sertifika hatasi veriyo. bunun sertifikalisini yayinlasaniz. sertika yapmayi beceremiyorum..........................................................................

Her sertifika telefona has oluyor yani ben sertifika yapsam seninkinde çalışmayabiliri çünkü imei numaraları farklı. O yüzden iyisimi aşağıdaki linki iyice incele aklına takılan olursa sorabilirsin. Sertifikanı al ve programları çalıştır :D:oke:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rdaki-sertifika-problemini-cozmek-232045.html

ayazirmak

Üye
5800 da hata veriyor

demirhanmikro

Üye
5730 da sorunsuz calısıyor tesekkurler

ibrahimmist

ibrahimmist

Üye
evt 58 00 da sertifika hatası veriyor diğer yolları da denedim ama olmadı yardım ..

sertifikalandırmasıı çok uzun iş yha bize bunların hazır sertifilanmışları olsa telefonların modeline göre olmaz mı acaba...:(

camel52

Üye
teşekkürler

N97 sertefika hatası veriyor hala bulunmadımı bunun flasplayeri :(

muratov23

Üye
sertifika yapmadan 5800 a program yokmu ya her video yu açan varsa bilen soylesin ya

adventurerseko

Üye
5800 da çalışmıyor

merty24

merty24

Üye
saol

kutsal_19

Üye
bu flash ı 5800 için indirdim peki bu nasıl çaloşacak açıklayabilirmisiniz?

yerinden

Üye
Google'da " freesigner s60v5 " diye aratın. Ben bu programla bir kaç sertifika problemli programı imzaladım ve yükledim.

buraaqcan

buraaqcan

Üye
arkadasm ya rardan vermesenz olmuomu teldn indrcez indirios rarlı cıkıo xS nası yapacm smdq bn pc ile uqrastrmayn beny 2 saat ya rar dosyalarını 5800 dan nasıl cıkartabilirm?

umytbahsi

Üye
teşekkürlerrr

yilmazkanbur

Üye
Merhaba

Yukelem yaparken telefona sertifika hatası veriyor bunu nasıl halledebilirim.

Kolay gelsin

panter1907

Üye
arkadaşlar ben n97 için adobe flash player 9 u yüklemek istiyorum ama bi türlü yüklenmiyor devamlı bu program destekjlenmiyor diyor bunu nasıl yüklerim bilgisi olan varsa yardım edsin lütfen

Üst Alt