Yxflash Player [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

FALCONCANARY

Üye
5800 ex sertifika hatası veriyor buna bir çözüm bul yada boşuna paylaşma insanların zamanını boşuna harcatma dostum...

baweelo

Üye
5800 da calismiyor, yahu adam gibi bi program yokmu su dvd avi divx videolarini 5800 da izleyebilmek icin.

ibrahimmist

ibrahimmist

Üye
evt aynı sorunu bende yaşıorum

uyumsuz

Üye
Benim telefon N97 hackli sertifikam var her yolla denedim olmadı bu program.

macman

macman

Üye
thx

xd9ketron

Üye
n97 de denedım olmadı sertıfıka hatası verdı arkadaslarda belırtmıs ama cözum yazmamıssınız

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar hepsı hıkaye maksat mılletı uye etmek buraya onlarda bılıyor olmıycagını zaten

to1g4

Üye
sertifika hatası alıpda burdan şikayet eden arkadaşlar satın o telefonları 3310 alın ve bu diyarlardan gidin artık

resmigenc

resmigenc

Üye
n79 da sertifika hatası veriyor...yardımcı olursanız sevinirim....
sitesine gir ordan telefonuna bi sertifika al daha detaylı bilgi için forumda 5800 sertifika sorunu die bi bölüm var ordan görsel bi şekilde öğrenip sertifikanı almayı öğrenirsin sonrasında zaten kolay kolay sertifika problemiyle karşılaşmazsın

dkan65

Üye
eline sağlık

worseinsect

Üye
sitesine gir ordan telefonuna bi sertifika al daha detaylı bilgi için forumda 5800 sertifika sorunu die bi bölüm var ordan görsel bi şekilde öğrenip sertifikanı almayı öğrenirsin sonrasında zaten kolay kolay sertifika problemiyle karşılaşmazsın
iyi de malesef orda N97 Yok Nasıl olcak Vazmı Geçelim :)

yavuzbekl

Üye
bu programı n97 de kurdum sertifika hatası verdi arkadaşlar n97 de facebook takı youtubedekı vıdeoları ızleyemıorum yardım eden olursa sevınırım belkı 10 tana program kurdum olmuor....

innocent_witch

Üye
n79 da açmıyor n79 içn bi program yok mu?
Bilgilendirirsenz sevinrm...

parsreis

Üye
n97 ile uyumlu değil

clubfurkan

Üye
5800 kullanıyorum,
sertifika hatası verdi :(
bu sertifika hatasından nasıl kurtulabiliriz, bir çözüm yok mu, o kadar para veriyoruz orjinal nokia telefon alıyoruz, ama içine program atamıyoruz, çok saçma...

cewrap

Üye
5800 için olmuyor hemşerim bari destekliyo diye yazma

06Nurettin

Üye
yahu bir program paylaşılmış bir tane arkadaş çıkıp nOKİA N97 VE 5800 İÇİN OLDU DİYEN YOK ...konu başılığı ise bu telefonla uyumlu diyor....sayın modlar olmuyorsa konuyu kitleyinde kafamız karışmasın......

halka821

Üye
guzel program

carlp

Üye
5800 için flash lütfen nasıl halledcz bu problemi birisi yardım etsn lutfen yaa

--------------- Ekleme ---------------

yokmuu bi akıl verenn....

maliyar

maliyar

Üye
paşam kurdum ama program sorunlu hiç bir şey açmıyor