Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüzbaşı Navy Blue
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue
Üye
Konu Sahibi
Yüzbaşı Navy Blue
Evet arkadaşlar 2008 yılında kayıt olduğum forumumuza geçen yılın yaz mevsiminde aktif paylaşıma katılmıştım
Böyle konuları pek sevmem ama yakın zamanda forumda daha aktif bir paylaşım içersinde olacağımı sizlerle paylaşmak istedim...
Umarım uzun bir süre hep beraber burada keyifli ve bilgi dolu güzel zamalar geçiririz...
Evet arkadaşlar 2008 yılında kayıt olduğum forumumuza geçen yılın yaz mevsiminde aktif paylaşıma katılmıştım
Böyle konuları pek sevmem ama yakın zamanda forumda daha aktif bir paylaşım içersinde olacağımı sizlerle paylaşmak istedim...
Umarım uzun bir süre hep beraber burada keyifli ve bilgi dolu güzel zamanlar geçiririz...
İnşallah dilekleriniz tüm MCF ailesi için hayırlı bi şekilde gerçekleşir;ayrıca MCF'de her asker tüm MCF ailesinden sorumludur,bi daha öyle "Nerde benim bölüğüm,nerde benim taburum?" gibisinden mesajlar görmiim
Dip not:Alıntı düzenlenmiştir.
Navy Blue
Üye
Konu Sahibi
baktım ki millet çavuşluğu bile kutluyor bu kadar eski bir üye olarak bende 1 tane açayım dedim yüzbaşı olacakmışım rütbe sistemi öyle diyor
Öylesine dedim çünkü askeriyede bölüklerin başında genellikle yüzbaşı olur
SHS
Üye
haklısın herşey kutlanmaya başladı ama millete niye kutluyon diyemiyoruz
neyse şimdiden tebrikler ve hayırlı paylaşımlar