Faturasız GNÇ Full 6 GB Paketi Kampanyası Abonelik ve Ücreti

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
GNÇ Full 6 GB Paketi Kampanyası Abonelik ve Ücreti
Turkcell bir hattınız varsa ve Genç Turkcell olarak kayıtlıysanız birçok Turkcell kampanyasından faydalanabilirsiniz. Bu kampanyalardan biriside GNÇ Full 6 GB Kampanyasıdır. Turkcell GNÇ Full 6 GB Kampanyası ile doya doya internete bağlanabilir ve kullanabilirsiniz.

25 yaş ve altındaysan GNÇ Full 6 GB Paketi ile gece internetin katlanıyor, interneti içinde BIP, Fizy, Dergilik uygulamalarıyla eğlencenin keyfi cebine geliyor! 750 dakika, 3 GB’ı gece toplam 6 GB internet, 1000 SMS ve interneti içinde BIP, Fizy, Dergilik uygulamaları yalnızca 35 TL. Üstelik tek seferde en az 30 TL yüklemeye 1 GB hediye.

Paket için ister sms atabilir,istersenizde size en yakın Turkcell bayisine giderek Turkcell POS cihazlarından kampanyadan faydalanmak istediğiniz söyleyebilirsiniz. Sms ile faydalanabilmek için GNÇ Full 6 GB Paketi’ni almak için GNC FULL 6GB yazıp, ücretsiz 2222’ye göndermeniz gerekiyor. Eğer kampanyayı iptal etmek istiyorsanız IPTAL GNC FULL6GB yazıp 2222’ye kısa mesaj göndererek kampanyayı iptal edebilirsiniz.

Paket içeriğinde neler var yada nelerden faydalanabilirsiniz onu görelim
GNÇ Full 6 GB Paketi ile 35 TL karşılığında yurtiçi kullanımda 30 gün geçerli her yöne 750 dk, 1000 SMS, 3 GB, 22:00 – 06:00 arasında geçerli 3 GB, BiP uygulamasında sesli ve görüntülü görüşmelerde kullanılabilecek 5 GB, fizy platformundaki şarkıları dinleyip video izleyebilecek fizy video müzik üyeliği, Dergilik uygulama üyeliği ve sadece bu uygulamada geçerli 5 GB internet kullanabilirsiniz.

Kullanıcılar arasında en çok merak edilen durumlardan birisi kampanyadan ay içerisinde yani 30 gün içinde kaç kere faydalanabilirim şeklindedir. Bu kampanyadan ay içerisinde 30 günlük paket aboneliği süresince, Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler 1 kere; Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler ise 4 kere alınabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 

Benzer Konular



Üst Alt