Yurtdışından telefon aldım şuanda PTT'de ama alamıyorum.Çoook Acil Yardım Lütfen Lütfeeen Please...

Sponsorlu Bağlantılar

edelvais59

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından telefon aldım şuanda PTT'de ama alamıyorum.Çoook Acil Yardım Lütfen Lütfeeen Please...
Merhaba Arkadaşlar,
3 hafta önce yurtdışından telefon siparişi verdim EMS(APS) ile göndermişler şuan İstanbul PTT de bugün arayıp öğrendim ama telefon girişi yasak iade edecez dediler.Gerekirse gümrüğe gideyim parasını ödeyim kayıtaltına aldırayım sonra alabilirmiyim dedim.Hayır kesinlikle hiçbir şekilde alamazsınız dediler çok moralim bozuldu Nolur yardım edin.
Ben zaten TC vatandaşı değilim geçici süreliğine burdayım ondan buraya gönderdiler onu alıp yurtdışında kullancam falan desem verirlermi acaba?
Yada yurtdışındaki adresimi versem oraya gönderirler mi?
Bisürü kişi var telefon alan niye bana böyle yapıyolar ya.:(
lütfen yardım edin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bildiğim kadarıyla posta ile telefon gönderimi yasak..ancak gelirken yanında getirebilirsin ve onu da pasaportuna kayıt ettirmen gerek..bu şekilde alman çok zor hatta imkansız..

edelvais59

Üye
    Konu Sahibi
hayıııııııııııııııır :( demeyin öyle yaa
hemde 2 tane geldi. HTC HD2 :( gitti paracıklar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapacak birşey yok..geri gönderirler sen de tekrar yurt dışına çıkınca alırsın..kanun böyle maalesef..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
yaa bnm 65 gün oldu geri göndermişler midir lütfen yardım edin bnmde öle oldu arkadasım her yolu denedim ama alamadım :S:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
göndermişlerdir kardeş..kanun böyle..

falagar

Üye
gecmis olsun bende arte gondertmişdim gümrüge takıldı telefon girişi yasak özellikle çinden geliosa.ki sanırım telefonları çin menşeili bi firmadan almışsın. sana düşen burda ptt ile konuşup kargoyu geri yollatmak sonrada alış verişm yaptıgın şirket ile temasa geçip paranı istemek derdim ama vermezler malesef :) para karşılığında başka mallar getirtebilirsin gümrüye takılmayacak ve 100 euro üzeri olmayacak..

Üst Alt