edelvais59
Üye
Yurtdışından telefon aldım şuanda PTT'de ama alamıyorum.Çoook Acil Yardım Lütfen Lütfeeen Please...
Merhaba Arkadaşlar,
3 hafta önce yurtdışından telefon siparişi verdim EMS(APS) ile göndermişler şuan İstanbul PTT de bugün arayıp öğrendim ama telefon girişi yasak iade edecez dediler.Gerekirse gümrüğe gideyim parasını ödeyim kayıtaltına aldırayım sonra alabilirmiyim dedim.Hayır kesinlikle hiçbir şekilde alamazsınız dediler çok moralim bozuldu Nolur yardım edin.
Ben zaten TC vatandaşı değilim geçici süreliğine burdayım ondan buraya gönderdiler onu alıp yurtdışında kullancam falan desem verirlermi acaba?
Yada yurtdışındaki adresimi versem oraya gönderirler mi?
Bisürü kişi var telefon alan niye bana böyle yapıyolar ya.
lütfen yardım edin
3 hafta önce yurtdışından telefon siparişi verdim EMS(APS) ile göndermişler şuan İstanbul PTT de bugün arayıp öğrendim ama telefon girişi yasak iade edecez dediler.Gerekirse gümrüğe gideyim parasını ödeyim kayıtaltına aldırayım sonra alabilirmiyim dedim.Hayır kesinlikle hiçbir şekilde alamazsınız dediler çok moralim bozuldu Nolur yardım edin.
Ben zaten TC vatandaşı değilim geçici süreliğine burdayım ondan buraya gönderdiler onu alıp yurtdışında kullancam falan desem verirlermi acaba?
Yada yurtdışındaki adresimi versem oraya gönderirler mi?
Bisürü kişi var telefon alan niye bana böyle yapıyolar ya.

lütfen yardım edin
para karşılığında başka mallar getirtebilirsin gümrüye takılmayacak ve 100 euro üzeri olmayacak..