Yurtdışından Htc alım Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkyaruk

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından Htc alım Yardım !
Arkadaşlar bu yaz Almanya ve İsviçreye gidicem. Artık neresi daha ucuzsa oradan htc'nin daha karar veremediğim bir modelini almayı planlıyorum. Ancak size birkaç sorum olucak:

1-Türkçe menü var mıdır?
2-Türkiye'de arama yapabilir miyim? Kullanabilir miyim?
3-Havaalanında yada gümrükte neler yapmam gerekir. Pasaporta kayıt filan birşeyler duydum tam olarak nedir o olay?
4-Gps, haritalar vs. Türkiye'yi gösterir mi?

Yani özette geçicek olursam izlemem gereken yol nedir? Telefonu Türkiyeden almış gibi kullanabilir miyim? Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Esen kalın :)

• Beğen
Tepkiler: dedeminoglu

berkyaruk

Üye
    Konu Sahibi
Fikri olan yok mu arkadaşlar?:allalla:

kayhanulac

Üye
arkadasim selam. Yurdisinda aldigin zaman turkce menu olmuyor. Sonra alirken genellikle 2 turlu fiyatlari oluyor. bunlardan biri simlock lu dikkat et. sadece aldigin operatorun karti ile calisir. ben yurtdisinda yasadigim icin o sekilde aldim ve fiyatlari cok ucuz oluyor. turkiyeye giris yaptigin zaman turk hattini taktiginda msg gelir sana. ondan sonra pasaportunla birlikte operatorunun bayisine gidip kayit ettirebilirsin.

mcan9669

Üye
Arkadaşım ben 2 hafta önce almanyadan htc desire s aldim. Bu telefonda tamamen turkce dil seçeneği var. Ama bildiğim kadariyla her modelinde durum böyle değil. Havaalanına gelince telefonu pasaportuna isletiyorsun. Ardından türkiye Ye girince en yakın zamanda turkcell avea Vodafone hangisini istersen bir bayiye gidip actiriyorsun. Bu bayilrden herhangi birine actirdiktn sonra 1 hafta telefona dokunma bile . (Buna Cok dikkat et) yoksa telefon kilitlenir. Actirana kadar canın çıkar. Başka sorun olursa sorabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...