Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Merhabalar, telefonu getirttim. Alan kişi Hopa'dan bana kargoyla yolladı (neden böyle bir şey yaptı hiçbir fikrim yok) bu bir sorun yaratır mı? Yakın arkadaşım da bir ay önce Almanya'dan geldi. Kaydını yaptım ancak
Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
Sorgu Tarihi
22/11/2015
Marka/Model
Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 6
Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesin kayıt değildir. İspat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.

Şeklinde yazı çıkıyor. Ne zaman kesin kayda geçer ve kayıt düşme gibi bir durum olabilir mi? Olursa ne yapmalıyım?
sıkıntı yok.güle güle kullan :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Merhabalar, telefonu getirttim. Alan kişi Hopa'dan bana kargoyla yolladı (neden böyle bir şey yaptı hiçbir fikrim yok) bu bir sorun yaratır mı? Yakın arkadaşım da bir ay önce Almanya'dan geldi. Kaydını yaptım ancak
Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
Sorgu Tarihi
22/11/2015
Marka/Model
Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesin kayıt değildir. İspat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.

Şeklinde yazı çıkıyor. Ne zaman kesin kayda geçer ve kayıt düşme gibi bir durum olabilir mi? Olursa ne yapmalıyım?

Ben kayıt yaptıralı 5 ay oldu hala aynı ibare var. Kesin kayıt değil diye sürekli duruyor. Ona fazla takılmayın.

Kayıt düşme işlemi için bir bilgim yok onu araştırmak gerek. Getiren kişiden evrakları istediniz mi? Kayıt yaptırdığına dahil?

pnrtmcn

Üye
İşte getiren kişi kayıt yaptırmadı. Korkum o zaten :D Bi sıkıntı çıkmaz umarım. Cevaplarınız için teşekkür ederim :)

0343434

0343434

Üye
Bende yurtdışından cihaz aldım ve 2 haftadır nerdeyse kullanıyorum. İşlemleri doğru yaptığın müddetçe bir problem oluşmuyor.

pnrtmcn

Üye
e-devletten yaptım her şeyi ödemeyi de başka bir şey yapmadım.

0343434

0343434

Üye
Bende her şeyi internet üzerinden yaptım ve şu an bir sıkıntı yok. Bundan sonra da olacağını düşünüyorum zaten.

Student Man

Student Man

Üye
Passport ucreti IMEI ucreti baya cikar bi de nereden getirttirebiliriz tel

ishak18

ishak18

Üye
Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
Sorgu Tarihi
22/11/2015
Marka/Model

O yazı degişmiyor 4 sene önce ki imei sorguladım aynı yazı var hala

• Beğen
Tepkiler: PremiumWork

Üst Alt