Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

devotee

Üye

Cihaz 2-3 ay sonra falan onaylanmiyor. Öldürmüssun sen. Ben 2 kere yaptirdim kayit ikisindede ayni gun icinde onaylanip telefonu actilar.

Cihaz 2-3 ay sonra falan onaylanmiyor. Öldürmüssun sen. Ben 2 kere yaptirdim kayit ikisindede ayni gun icinde onaylanip telefonu actilar.

orayı yanlış yazmışlar sanırım,benim telefon 2 saat içinde açılmıştı s3 2-3 ay içinde imei sorgulama yerinden düşer demek istemiş sanırım düzeltir onu

By_eLeN

Üye
Bunlara gerek mi var adamlar 90 liraya yapiyor tertemiz imei degisdirmeden 4 aydir oyle kullaniyorum s3 umu :

Bunlara gerek mi var adamlar 90 liraya yapiyor tertemiz imei degisdirmeden 4 aydir oyle kullaniyorum s3 umu :

4 yıldır s3'mü kullanıyorsun şaka bir yanada kim yapıyor 90 liraya,o kırılan telefonlara yeni versiyon falan yükleyince tekrar kırılması gerekebiliyormuş

By_eLeN

Üye

4 yıldır s3'mü kullanıyorsun şaka bir yanada kim yapıyor 90 liraya,o kırılan telefonlara yeni versiyon falan yükleyince tekrar kırılması gerekebiliyormuş

Ne icdin sen yaa ay yazmisim kocaman :banghead: imei kirma yapmiyorlar imei sorgulamada kayitli cikiuor imein imei klonlatmak kadar aptalca bisi yokdur derim

fat312

Üye
ya bu telefonu bi operatöre kaydettikten sonra başka operatörleri kullanabiliyor muyuz o telefonla

Kefelon

Üye
güzel açıklama olmuş teşekkürler....

By_eLeN

Üye
Turist kaydi yapiyorlar sorunsuz sekilde kullaniyorsun ben iphone 4s ve suan kullandigim s3 umu kaydettirdim hicnsorun yok

Software95

ya bu telefonu bi operatöre kaydettikten sonra başka operatörleri kullanabiliyor muyuz o telefonla

Kullanılır sorun olmaz.

- - - Eklendi - - -

Turist kaydi yapiyorlar sorunsuz sekilde kullaniyorsun ben iphone 4s ve suan kullandigim s3 umu kaydettirdim hicnsorun yok

Doğrudur

- - - Eklendi - - -

İMEİ numarasını oparatör kendi kayıt altına alır dostum o başka.Ama firmanın kayıt altına alması 2-3 ay sürüyor.Sorguladığında geçici olarak alınmıştır yazıyor

- - - Eklendi - - -

orayı yanlış yazmışlar sanırım,benim telefon 2 saat içinde açılmıştı s3 2-3 ay içinde imei sorgulama yerinden düşer demek istemiş sanırım düzeltir onu

Yanlışlık yoktur.Oparatör kayıt altına alıyor zaten ama geçici,İMEİ sorgulattığınız zaman firma onayı bekliyor diyor.Ama telefon kullanılabiliyor!

- - - Eklendi - - -

güzel açıklama olmuş teşekkürler....

kardeşim yine bekleriz

fat312

Üye
teşekkürler cevaplar için elinize sağlık

By_eLeN

Üye

iphone 4s de kayit 8 aydir ayni suruyor sorum yasandinmadi s3 de 4 aydir duruyor sorunsuz dusme olmuyor

[COLOR=""][SIZE=""]teşekkürler güzel bir anlatım olmuş...[/SIZE][/COLOR]

mega2

Üye
Arkadaşlar, telefon vergileri, vergi dairesine gitmek yerine internet subelerınden yatırabılıyor mu? Mesela Türkiye İş bankası. Birde Telefon harçı cıktıgında pasaport gerek kalınmadı diye duymuştum, yurt dışından gelmiş 30.gününü doldurmamış pasaport sistemi geçerlimi hala?

Ya bazıları Emniyete git kayıt yap diyor.bazılarıda vergi dairesine git diyor.Napacağımı şaşırdım :S