Ritchie88
Üye
Arkadaşlar merhaba.Mayıs ayında yurtdışından getirdiğim telefonumun (ıphone 6) imei kaydını yaptırdım.Fakat yurtdışında çalışan telefon Türkiyede çalışmadı.Zorlu center apple store ile görüştüm,değişim olmadan halledilemeyeceği bilgisini verdiler. Cihaz Amerikada değiştirildi ve şu an teslim aldım.Sorum şu; pasaporta arızalı telefon kayıtlı.Yeni gelen telefonun aynı pasaporta kaydını nasıl yaptırabilirim.
merhaba ben de pasaportumun 60 günü geçmediğini düşünerek edevlet üzerinden kendi şifremle önce 131 tl olan vergiyi ödedim. fakat çıkış sürem 60 günü geçmiş. şimdi başka birine ait yurtdışından yeni gelmiş bir pasaportla operatör abone merkezlerinden vergisi ödenmiş şekilde aynı telefonun kaydını yaptırabilirmiyim ?? biraz acil bi cevap alırsam sevinirim teşekkürler
Bir ülkeden gelen telefonu başka bir ülkenin pasaportuna kayıt yaptırabilirsin.birkaç gün önce yeni düzenleme ile yurtdışından getirdiğin telefonu kullanma süresi 120 güne çıkarıldı. Şimdi telefonu getirirsin. İtalya'dan gelince de işletirsin pasaporta.Merhaba ben batumdan iphone 6 getirticem yalnız oraya giden kişi pasaportla gitmiyor. Başka bir ülkeye çıkmış birisinin pasaportuna işlenebiliyor mu? Veya ben bi ay sonra italyaya gidicem ordan dönüşte kaydettirebiliyor muyum? teşekkürler. Pasaport süresi 120 gün yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?