yurtdışından gelen n900 tele nasıl türkce dil yüklerim...

Sponsorlu Bağlantılar

illegal_sair

illegal_sair

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışından gelen n900 tele nasıl türkce dil yüklerim...
arkadaslar benım arkadasım ingilterede yaşıyo ve buraya geliyo her sene ben ondan bu sene bana n900 getırmesını istedim ve getircek yanlız söle bı problemım olcak gelen cıhaza turkce dil nasıl yuklerım bu telin ulkemıze tahmını gırıs fıyatı 1.700 cıvarında olcak ingilterede suanki fiyatı 499 euro arada ciddi bi fark var bana bu konuda yardımcı olabılecek arkadas varmıdır şimdiden herkeze teşşekkür..

--------------- Ekleme ---------------

bu linkte ingilteredeki satış fıyatı var..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bana sorarsan hemen alma bekle derim.
Çünkü ilk parti çıkan telefon alınmaz hem sürümü yeni çok hatası vardır.Hemde 5800 da oldugu gibi kapak sorunu vs. yaşabilirsin.
Türkçeleştirme ise bu cihazd meamo5 ,şeletim istemi yapılmış yani symbian defil o yuzden Türkçeleştirme işleme veya dil çevirme işlemi hemen çıkmayabilir.
Bana sorarsan 2-3 ay geçsin öle al hem Türkçeleştirme gibi işlemlerde piysa çıkar.

illegal_sair

illegal_sair

Üye
    Konu Sahibi
hemen almıcam bende zaten yanı yaza dogru temmuz agustos gibi alırım arkadasım o zaman gelıyo cünkü ama merak ettım turkcelestırme olayını ondan sordum sunu anladım bu ülkede elektronık cıhaz almak gercekten cok pahalı bu cıhaz bızden daha zengın bır mıllet olan ıngilizlerde 499 euro bızde tahmını 1.700 cıvarı olcak alım gucu zaten sınırlı mecburuz yurt dısından getırtmeye oda ımkanı olanlar tabı bu arada haklısın 5800 demıssın bende aldım bozuk serı denk geldı 4 defa servıse gıttı ılk 3 ayda kendılıgınden kapanmadan dolayı sımdı tuketıcı hakları heyetıne verdım belgelerı kasımın sonu gıbı sonuc belgesıyle teknosadan alıcam fatura bedelını 864 ytl ordan gelcek paraylada bunu almayı dusunuyom..

kur

kur

Üye
cok onemli ;
1-unlock olmalidir yani burdaki operatorlerin simkartlariyla calisabilmelidir
.
unlock degilse alma..
2- EU da satilan telefonlarda genellikle Turkce destegi olur onuda telefonun
teknik ozelliklerinden bakin .

perspektifx

Üye
Telefonu ben 1 haftadır kullanıyorum. Amerikadan Getirttim. Nokia resmi olarak bu telefonun Türkiyede satışa sunmayı düşünmedigini açıkladı. Daha sonraki Maemo işletim sistemli telefonlar gelecekmiş.

İngilizce menude gayet rahat kullanılabiliyor.

En büyük eksikliği ön kamerası olmasına ragmen kullanılamaması... Nokia bunun içinde daha sonra güncellemeler ile kullanım alanının netleşeceğini ifade ediyor.

Saygılarımla

lacin3333

Üye
walla arkadaslar bende aldım 1 hafta oldu aslında guze alet ama kullanımı dokunmatık ekran ıphone kadar rahat degıl bence benım alıs sebebım skype kullanım kolaylıgı yurt dısında oldugum ıcın telefonu gorusmelerını ucuza getırmektı ıyımı ettım bende bılmıyorum ama alet sık telefondan daha baska bısey telefon kurcaladıgındakı zewkı wermıyo?ama ınternet olanagı ıyı hızlı ınternet baglantısı war bende hala cozmekteyım dıl olayını cok kasmıyorum gercekten basıt ıngılızce ama oyun we gereklı program nasıl atarım hala bılmıyorum bılen arkadasların yardımlarını beklıyorum
ıyı calısmalar

kezman_796

Üye
Mart ayında Türkiye'de olacakmış.

kral_84

Üye
telefonu ben 1 haftadır kullanıyorum. Amerikadan getirttim. Nokia resmi olarak bu telefonun türkiyede satışa sunmayı düşünmedigini açıkladı. Daha sonraki maemo işletim sistemli telefonlar gelecekmiş.

Ingilizce menude gayet rahat kullanılabiliyor.

En büyük eksikliği ön kamerası olmasına ragmen kullanılamaması... Nokia bunun içinde daha sonra güncellemeler ile kullanım alanının netleşeceğini ifade ediyor.

Saygılarımla
evet ön kamerası olmasına rağmen görüntülü konuşmayı şu anda desteklemiyo bunu biran elver bir çözüm bulup düzeltseler çok iyi olucakk bir de şu bataryasının 2 gün zor gittiğini söylemekte fayda var alıcak arkadaşların dikkatine şarjı çok fazla konuşma yapmamama rağmen 1.5 gün bilemedin 2 gün anca gidiyoo nokia bunada bi çağre bulursa bence tlfon yani internet tapletti satış rekoru kıracaktır diye düşünüyorum saygılar...

illegal_sair

illegal_sair

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sızden rıcam sıteyı bıraz ınceledım n900 almıs arkadaslar varmıs kullanıyolarmıs benım cok tuttugum bı tel oldugu ıcın almayı dusunuyorum ama nerden nasıl ve kaca alınır bu cıhaz alan arkadaslardan rıcam eger sölerlerse bende almayı dusunuyorum...

darkblue

Üye
kktc gelme ihtimalin varsa burdaki satış fiyatı 1230 TL

cmeral

Üye
merhaba arkadaşlar !
ben de 1 haftadır n900 kullanıyorum. telefonda hiçbir problem yok , dokunmatik ekranı gayet güzel çalışıyor. tek hoşuma gitmeye tarafı aramalar dışında telin sadece yatay konumda kullanılabiliyor olması. ben türkmenistan dayım ve burdaki fiyatı 750 usd

ozgenes

Üye
ben suudı arabıstanda yasıyorum n900 alalı 4ay oldu telefon olarak dusuna donusen cok guzel bır aletnursenız ıse yaramaz amaaaa onu tıpkı bır laptop gıbı kullanabılıyorsunuz ayrıca turkce yapmayı hıc dusunmedım ıngılızcede kolay kullanımlı 5800 asla kıyaslanamayacak bır hıza sahıp turkıyede satısa cıktımı bılmem ama burdakı fıyatı 2500sr yanı turk parası olarak 1mılyar 200mılyon cıvarlarında almak ısteyenler hıc tereddutsuz alabılır wıfıyle bır teknolojı harıkası

azadek

Üye
slm arkadaslar bende aldım ama ıngılızce kullanıyorum ısteyen arkadasa sata bılırım bendekı cıhaz garantılı garantı fırması beta ıstanbulda fıyat 1000 tl bır aylık cıhaz

telefon numaram 5445571301 ama cıhazı pazartesı gunu turkceye cevırecem servısı aradım gonderın bız hallederız dedıler...

ayz2121

Üye
slm arkadaşlar bende n900 var acil paraya ihtiyacım var satıyorum henüz 3 gün önce geldi fiyatıda uygun 750 tl

numaramda 0530 695 70 41

Üst Alt