Yurtdışından Aldıracağım Telefon Hakkında Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Kardeşim de biriktirdiği parayla ipad aldırıcaktı valiz de o da olsa veya onu da eşi kendi valizine atar sorun olmaz sanırım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İz[Mir]Kan;4891150' Alıntı:
Teşekkürler.Kardeşim de biriktirdiği parayla ipad aldırıcaktı valiz de o da olsa veya onu da eşi kendi valizine atar sorun olmaz sanırım
Bak kardeşim kişi birden çok farklı ürünleri kendi valizinde getirebilir sorun olmaz... Sadece aynı üründen fazla olursa şüphe uyandırır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İz[Mir]Kan;4891150' Alıntı:

ayri valizlerde hicbir sorun cikmaz rahat olabilirsin.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sağolun hediye olduğu gümrükte takılmaz yani.Teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İz[Mir]Kan;4891237' Alıntı:
Teşekkürler sağolun hediye olduğu gümrükte takılmaz yani.Teşekkürler
Takılmaz kesinlikle, iki yada üç ay önce tam hatırlayamadım zamanını, bir tanıdık
Dubai'den dönüşte hem ipad hem blackberry telefon getirdi...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya benim kuzen amerikadan 5tane lumia900 getirdi kutusunda bulsa bir tane daha aldiricaktim bulamadi.

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Kuzenim uçakla geliceğini gümrükte takılırsa gümrük vergisi nolucak dedi.Takılma gibi bir problem yok değil mi?Kutusunda bitane getirebilir mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İz[Mir]Kan;4931259' Alıntı:
Kuzenim uçakla geliceğini gümrükte takılırsa gümrük vergisi nolucak dedi.Takılma gibi bir problem yok değil mi?Kutusunda bitane getirebilir mi?

problem yok getirebilir

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Aynı üründen birden fazla olursa ticari amaçla olduğu düşünülebiliyor.Fakat arkadaşın tanıdığı 5 lumia getirmiş.Ben birşey diyemiycem.

Telefonu açtırmak için vergi dairesi para yatırıp makbuzla mı gitmeliyim yoksa direk avea ya mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İz[Mir]Kan;4955116' Alıntı:
Aynı üründen birden fazla olursa ticari amaçla olduğu düşünülebiliyor.Fakat arkadaşın tanıdığı 5 lumia getirmiş.Ben birşey diyemiycem.

Telefonu açtırmak için vergi dairesi para yatırıp makbuzla mı gitmeliyim yoksa direk avea ya mı?
Öncelikle vergi dairesine harcı yatırıp ilgili operatöre başvuruyorsun diye biliyorum.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
İz[Mir]Kan;4955116' Alıntı:

Kardes ben 2 ay önce 2iphone kutusunda 2telefon cebde Ve bir ipad3 esimin el cantasinda tr ye girdim :) ha almanyanin biraz sert oldugunu duydum bu konularda.10tl yede tr pasaportuna isletiliodu önceden simdi 100 tl telefonu turkiyede birakmak icin galiba kendi telini deilde sana birakacagi telefonu tr pasaportuna isletip birakamiyormu artik..100tl harc olayi girdimi yürürlüge.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt